03/03/2014

New in: Valentino Clutch

Heipsis ja kivaa maanantaista maaliskuun alkua! Toivottavasti teillä oli rentouttava viikonloppu. Lupasin jossain välissä esitellä täällä muutamia Berliinin reissulla tekemiäni löytöjä ja nyt olisi esittelyvuorossa laukkukokoelmani tuorein tulokas, Valentinon kiiltonahkainen clutch. Olin jo pitkään miettinyt nimenomaan kiiltonahkaisen pikkulaukun hankkimista, sillä suosin usein iltamenoissa kokomustaa ja eri materiaalien yhdisteleminen tekee mielestäni asusta kuin asusta mielenkiintoisen. Kiiltonahkaiset asusteet saattavat helposti näyttää hieman muovisilta ja jopa halvoilta, mutta tämä yksilö miellytti silmääni kovasti. Kaunis, erottuva yksityiskohta on myös tuo rusettiin kiinnitetty punainen laatta. Kuten alimmasta kuvasta näkyy, laukkua on mahdollista käyttää myös crossbodyna mukana tulleen kantohihnan kanssa. Itse kuitenkin tykkään käyttää sitä enemmän perinteisenä clutchina ja kädessä kannattuna.

Laukku oli puhdas ex tempore -löytö ja täytyy sanoa, että siinä hintakin oli kohdillaan! Bongasin tämän ihanuuden nimittäin TK Maxx -nimisestä liikeestä, jota ystäväni M suositteli lämpimästi. TK Maxxin motto on "Big Labels Small Prices" ja kyseessä on erityisesti designereiden, muun muassa Chloen, Celinen, Roberto Cavallin, Ungaron ja Victor & Rolfin edellisten sesonkien luomuksia ja viimeisiä mallikappaleita myyvä liike. Erityisen Gold Label -alueen lisäksi liikkeen valikoimassa on myös paljon edullisempien merkkien, mm. Calvin Kleinin ja French Connectionin, sporttivaatteita, kenkiä, uima-asuja ja asusteita. Ja valikoimaa löytyy siis myös miehille :)

Berliiniin suuntaavien kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa liikeen valikoima, sillä uutta tavaraa tulee sisään päivittäin ja myös pieniä kokoja oli hyvin tarjolla. Paikka onkin kuin iso aarreaitta, jossa kiertelee helposti useamman tunnin! Tuotteet on järjestetty kategorioittain (esim. mekot, neuleet, sporttivaatteet), joten kannattaa kunnolla koluta läpi kaikki rekit. Kiitos M vielä hyvistä vinkeistä, joita ilman en todellakaan olisi osannut kyseiseen paikkaan suunnistaa! Juttelin nimittäin paikan päällä Berliinissä pidempään asuneen saksalaispariskunnan kanssa ja hekin ihmettelivät, miten oikein löysin turistina tähän merkkihaukkojen paratiisiin :) Mutta nyt kuvat uudesta hankinnasta puhukoon puolestaan:SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig