30/01/2017

PARAS LUOMIVÄRIPALETTI x 2


Luomiväri on aina ollut silmämeikkini kulmakivi. Vaikka perusmeikkirutiinini ovat pysyneet suht samanlaisina vuodesta toiseen, tykkään vaihdella luomivärin sävyä fiiliksen ja kulloisenkin asukokonaisuuden mukaan. Tumman sinivihreille silmilleni olen kokenut sopivimmiksi luumuun ja kanervaan taittuvat sini- ja punapohjaiset sävyt sekä metalliset ruskean ja kullan sävyt riippuen siitä, haluanko korostaa silmien vihreyttä vai sinisyyttä. Luumuisia sävyjä käyttäessäni silmien vihreys korostuu ihanasti ja vastaavasti ruskeaan taittuvat keltapohjaiset sävyt tuovat silmien sinisyyttä kauniisti esille. Viime kesänä tykästyin kovasti myös vahvaa paluuta tekevään siniseen luomiväriin, joka sopii sinisille ja harmaille silmille todella kauniisti!

Erilaisia luomivärinappeja ja -paletteja löytyy meikkiarsenaalistani vaikka kuinka, mutta viime aikoina olen luottanut silmämeikissä kahteen uuteen suosikkiini - Viva la Divan ja Sephoran - luomiväripaletteihin. Otetaan esittelyyn ensimmäiseksi Viva la Divan ihana Mauve Me -paletti, johon ihastuin totaalisesti joulukuussa. Harmikseni se myytiin hetkessä loppuun kaikista pääkaupunkiseudun Kicks-myymälöistä, joten päädyin tilaamaan omani NordicFeelin verkkokaupasta. Upea paletti koostuu 28 erilaisesta matta- ja hohdeluomiväristä ja värejä on helppo yhdistellä keskenään. Koska olen aiemmin käyttänyt ahkerasti samaisen merkin Nudie 1 - ja Nudie 2 -paletteja tiesin, että Viva la Divan luomiväreissä on erittäin hyvä pigmentti ja ne kestävät luomilla moitteettomina koko päivän.  Päivittäisessä arkimeikissäni olen viime aikoina suosinut erityisesti sävyjä Twirl, Sway ja Sparkle. Niitä saa kauniisti syvennettyä iltameikkiä varten tummemmilla Melt ja Dance mattasävyillä. Kauniiseen tummanviolettiin samettiin pakattu paletti sisältää myös laadukkaan siveltimen. 


Toinen tällä hetkellä ahkerassa käytössä oleva luomiväripalettisuosikkini löytyi taannoiselta Tukholman matkaltamme. Sephoran The Delicate -paletin suloiseen vaaleanpunaiseen pakkaukseen kätkeytyy 9 upeaa matta- ja helmiäisvärisävyä sekä ohjeet kahden erisävyisen silmämeikin tekoon. Voi valita, haluaako tehdä meikin beigen, violetin ja samppanjan vai ruskean ja kullan sävyillä. Paletista löytyy myös klassinen musta värinappi, jolla voi lisätä silmämeikkiin syvyyttä ja muuttaa päivämeikin nopeasti iltamenoihin sopivaksi. Sephoran paletti on myös helppo napata mukaan käsilaukkuun tai pidemmälle matkalle - Viva la Divan paletti kun on sen verran kookas, että sitä en kotikylppäristä kovin mielelläni mihinkään kuljettele. Aivan ihania ovat kyllä molemmat ja kannattaa ehdottomasti tutustua myös Viva la Divan Nudie-paletteihin, jos ette ole niitä vielä ehtineet testaamaan!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig