21/07/2017

FESTARIASUN SUUNNITTELUA


Enää vajaa kaksi viikkoa aikaa! Nimittäin meidän tulevaan festarireissuun! Olemme pienellä kaveriporukalla suuntaamassa Pohjoismaiden suurimpaan rantafestaritapahtumaan Weekend Festival Balticiin elokuun alussa ja sormet ja varpaat on pidettävä ristissä, että säät olisivat meille suotuisat!

Pärnu kutsuu siis pian (taas), sillä festaritapahtuma järjestetään Pärnu Beachin tuntumassa. Luin tapahtuman sivuilta, että Pärnunlahden kauniin rannikon taustalle asetettu vaikuttava päälava nousee aivan veden reunalle, mikä luo festareille aitojen rantajuhlien tunnelman, samaan aikaan kun pienemmät lisä-lavat tarjoavat intiimimpää klubi- tuntumaa. Sounds really good!

Tämän vuoden festivaalilavoilla nähdään useita kansainvälisiä huippuartisteja kuten Armin Van Buren, Alan Walker, The Chainsmokers, Clean Bandit ja Martin Garrix. Olen todella innoissani tulevasta ja sitä myötä oman festariasun suunnittelu on ollut työn alla jo pidempään. Olen ammentanut inspiraatioita Coachella-festareilta ja tällä hetkellä kulutetusta denimistä, hapsuyksityiskohdista, pitsistä, bändipaidoista ja bootseista rakennetut kokonaisuudet innostavat eniten! Muutama asukokonaisuus on jo mielessä, katsotaan mihin lopulta päädyn. Aiemmilla juhlimilllani festareilla, kuten viime ja edellisvuoden Tahko Juhannuksessa, farkut/hame ja cropattu toppi on ollut toimiva yhdistelmä ja kokomustaan voi tietysti myös aina luottaa. Flowssa muutama vuosi takaperin toimi erittäin hyvin nahkatakki + mekko -kombo festarikelpoisilla jalkineilla varustettuna.


Koska säästä ei voi tietää etukäteen, täytyy mukaan varata tarpeeksi lämpimiä vaatteita ja kerrospukeutuminen tulee olemaan ehdoton juttu, jos kävisi niin, että molempina festaripäivinä perjantaina ja lauantaina sataisi. Koska alueelle ei saa viedä sateenvarjoja, ajattelin varata mukaan läpinäkyvän sadeviitan, joka on helppo kiskaista tarvittaessa päälle. Onneksi olemme hankkineet liput katoksella varustetulle vip-puolelle, joten pieni sadekaan ei pääse haittaamaan fiilistä. Festareilla aiemmilla kerroilla mukana ollut ystäväni kehui festarijärjestelyjä, joten luotan siihen, että kaikki sujuu mallikkaasti. Nyt vaan sitä aurinkoa elokuulle, please!


Nyt oikein ihanaa alkavaa viikonloppua ja palataan taas!



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig