03/03/2018

[OUTFIT] BELT BAG IN ACTION



Leppoisaa lauantaita! Tämä viikko on ollut poikkeuksellisen täynnä ohjelmaa ja erityisesti mieleen jäi torstai, joka oli alkoi Synsamin järjestämällä kivalla aamutilaisuudella ja huipentui iltapäivällä Jyskin Meripaviljongissa pidettyyn upeaan sisustusaiheiseen #jyskgoeskesä -teemapäivään, josta on tulossa blogiin pian lisää juttua. Saimme Camin kanssa aikataulut sovitettua niin, että pääsimme iloksemme osallistumaan molempiin tapahtumiin ja ennen Jyskin tapahtumaa ehdimme nappaamaan vielä nämä asukuvat! Koska päivänvalo on ollut näinä kylminä talvikuukausina todella kortilla, olimme molemmat enemmän kuin tyytyväisiä, että saimme vangittua kameralla päivän kauniin iltapäivävalon, joka loi näihin talvisiin kuviin satumaisen utuisen tunnelman. 

Kuvissa ylläni oleva, joulualeista hankkimani vaalea H&M:n teddytakki on osoittautunut näillä kirpakoilla keleillä mitä parhaimmaksi taistelupariksi kylmyyttä vastaan. Ostin jo valmiiksi oversized-mitoitetun takin M-koossa oman kokoni ollessa loppuunmyyty, mutta se on osoittautunut käytössä juuri passeliksi, sillä takin alle on helppo mahduttaa paksumpikin neule. Olen kuitenkin kaivannut takin suoraan ja simppeliin malliin vähän jotain extraa ja nyt vyölaukkujen ollessa kovassa nosteessa päätin yhdistää siihen tämän River Islandin laukkukaverin. Vyölaukku kuroo takkia juuri sopivasti kasaan, korostaa kauniisti vyötärölinjaa ja tekee asusta mielestäni heti astetta mielenkiintoisemman ja viimeistellymmän. Oletteko te lämmenneet vyölaukuille ja mitäs tykkäätte asusta?



teddy coat / H&M
belt bag / River Island
hat / H&M
scarf / Moschino

kuvat Camilla / edited by me

SHARE:

4 kommenttia

  1. Anonyymi3/03/2018

    Kivaa maaliskuuta tyylikkäälle Lauralle:) t.Jani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tusen tack Jani! Ja mukavaa maaliskuun alkua myöskin sinulle :)

      Poista
  2. Ah toi asu! Törkeen ihana <3 En olis ikinä uskonut sanovani näin, mutta aivan pakko saada itsellekin vyölaukku :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia ihanasta kommentistasi! <3 Ja kiva kuulla, että säkin lämpenet vyölaukuille - mä olen niille ihan myyty!

      Poista

Blogger Template Created by pipdig