20/06/2019

5 x KESÄN KAUNEUDENHOIDON SUOSIKKITUOTTEENI


Aurinkoista juhannusviikkoa! Kesäkuun alku on blogissani ollut kovin hiljainen, mutta se ei tarkoita, ettei tänne olisi kesältä tulossa materiaalia. Heinäkuussa koittaa nimittäin kovasti odottamani kesäloma ja silloin blogikin päivittyy aktiivisemmin. Kesäkuu on omalta osaltani ollut kovin aktiivinen sekä työrintamalla että vapaa-ajan suhteen ja on huikeaa, kuinka upeista keleistä olemme saaneet nauttia! Näyttääkin kovasti siltä, että tästä kesästä tulee viime kesän tapaan varsin aurinkoinen ja aurinkoista keliä ja lämpöä tietysti toivon sormet ristissä myös heinäkuulle!

Tänään ajattelin vinkata teille 5 toimivaksi havaittua ja kesäistä kauneudenhoitotuotetta. Kaikki tämän postauksen tuotteet ovat olleet itselläni käytössä jo jonkin aikaa ja siten toimiviksi tositoimissa todettuja. Nämä luottotuotteet ovat sellaisia, joihin turvaudun päivittäin tai viikottain ja joilla pidän hiukset, kasvot ja vartalon ihon katseen kestäväni kesäkuukausien ajan. Kesällä haluan yleisesti ottaen ottaa kauneudenhoidon osalta hieman rennommin ja kun peruspohja on kunnossa, viimeistely hoituu varsin nopeasti. 

5 x kesän kauneudenhoidon suosikkituotteeni 

1. Vaihda meikkivoide kesällä sävyttävään kosteusvoiteeseen. Kasvojen luonnollinen kesähehku tulee näin kauniisti esille ja samalla kasvojen iho pysyy tehokkaasti kosteutettuna. Alle kannattaa levittää korkealla suojakertoimella varustettu aurinkovoide. Oma suosikkini on tämän kevään ja kesän ajan ollut Essence Tinted Day Cream ja nyt uusin suosikkini on Lumene Invisible Illumination [KAUNIS] Instant Glow Fresh Skin Tint -sävyvoide*. Se levittyy kasvoille todella kauniisti ja Medium-sävy antaa juuri sopivan värin. Geelimäinen koostumus tuntuu iholla superraikkaalta ja jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi.

2. Vahvista hiuksiasi ja varmista tuuhea surffitukka napsimalla päivittäin biotiinia, pantoteenihappoa, hirssiuutetta ja L-kysteiiniä sisältäviä Priorin Extra - kapseleita*. Oma tukkani on näiden ansiosta vahvistunut talven ja alkukevään aikana hurjasti ja nyt aloitin uuden kuurin kesäkauden ajaksi. Alkuun kannattaa ottaa 2 kapselia päivittäin ja kun tuloksia on saatu, 1 kapseli päivässä riittää hyvin. Lisäplussana myös kynteni ovat vahvistuneet näiden kapseleiden ansiosta eli voin todella lämpimästi suositella!

3. Jos et ole ehtinyt vielä rannalla ja peilistä tuijottaa kalpea kalkkilaivan kapteeni, niin ei hätää! Huijaa iholle kevyt rusketus itseruskettavalla moussella, joka on superhelppo levittää. Oma suosikkini jo useamman vuoden ajan on ollut St. Morizin itseruskettava vaahto, joka antaa keskitumman sävyn. Vaahdossa on tunnisteväri, joten sillä saa heti taiottua kevyen värin esimerkiksi tärkeän juhlapäivän aamuna. Muistathan kuoria ja kosteuttaa ihon nopeasti imeytyvällä vartalovoiteella ennen itseruskettavan vaahdon levitystä, jotta lopputuloksesta tulee kaunein mahdollinen. 

4. Kesällä iho ei juuri värikosmetiikkaa kaipaa, mutta hyvät ihonhoitotuotteet ovat sitäkin suuremmassa roolissa. Uusin naamiosuosikkini on Mádaran hehkutettu Mádara Brightening AHA Peel Mask -kuorintanaamio*. Se poistaa iholta tehokkaasti kuolleet ihosolut ja tekee ihosta heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen todella säteilevän ja hehkuvan! Naamio sisältää mm. kvittenin hedelmähappoja yhdistettynä C-vitamiiniin ja kosteuttaviin maitohappoihin sekä ihoa rauhoittavaan mustaseljaan. Naamio avaa myös ihohuokosia, häivyttää maksaläiskiä ja juonteita ja kirkastaa sameaa, väsynyttä ihoa. Ihan täyden kympin tuote siis ja todella riittoisa! Itse käytän tätä noin kerran viikossa ja iho pysyy siten todella kauniina ja kimmoisana.

5. Kesällä on kuumaa ja kosteaa ja hiki nousee pintaan väkisinkin, vaikka viihtyisikin varjon suojissa. Itselläni on hyvä aineenvaihdunta ja hikoilen siksi todella helposti. On inhottavaa, jos joutuu miettimään, ilmestyykö esimerkiksi kauluspaitaan kainaloläikkiä kuumalla säällä. Onneksi apuja tähän ongelmaan löytyy muun muassa apteekin valikoimasta ja uusin suosikkini on Blondinbella-blogista tutun Isabella Löwengripin Löwengrip Count on Me -deodorantti*, jonka ostin Arlandan lentokentältä kotiin viemisiksi toukokuisella Tukholman reissullani.  Näppärä roll-on erittäin tehokas ja nopeasti imeytyvä antiperspirantti. Jättää kainaloiden ihoa raikkaaksi koko päiväksi ja tuoksu on hyvin neutraali.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli teille iloa ja nyt toivottelen mitä aurinkoisinta ja parhaita juhannusta!

* sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig