23/10/2019

TUNNELMIA I LOVE ME -MESSUILTA 2019


Kepeää keskiviikkoiltaa! Viikonlopun I love me -messut tuli katsastettua viime sunnuntaina ja ensi vuonna sitten taas uudestaan! Kiitos vielä Messukeskukselle bloggaajapassista - oli erittäin mieluisaa olla jälleen kerran mukana. 

Palataan tänään vielä hetkeksi tämän vuoden I love me 2019 -messujen parhaisiin paloihin ja messutunnelmiin. Olen todella iloinen, että päätin tänä vuonna vierailla messuilla sunnuntaina, joka osoittautui nappivalinnaksi, sillä koin että porukkaa oli sunnuntaina päivällä juuri sopivasti ja ehdin hyvin käydä läpi kaikki ständit. Tänä vuonna olimme liikkeellä koko perheen voimin, mikä oli myöskin erittäin positiivinen kokemus, sillä minimiehemme nautti selvästi messuhumusta ja innostui maistelemaan herkullisia messumaistiaisia. Tänä vuonna erityisen onnistunut olikin mielestäni ravitsemukseen ja hyvinvointiin luonnonkosmetiikan ohella painottunut Luonnonmukaisuus-messualue, jossa pääsimme maistelemaan superfoodeja, proteiinipatukoita- ja rahkoja, hyvinvointijuomia, sokerittomia suklaaherkkuja, Närpiön tomaattitilan tomaatteja, chilihilloja ja vaikka mitä muuta.


Kauneus-osasto on ollut aina I love me -messujen suosikkejani ja tänä vuonna siellä riitti kovasti kuhinaa myös sunnuntaina. En lähtenyt etsimään kosmetiikka- ja kauneuspuolelta mitään erityistä etukäteen, vaan kiertelin ständit läpi mielenkiintoisia uutuuksia tutkaillen. Mieleen jäi erityisesti Vita Liberatan ständi, sillä merkin itseruskettavat ovat ehdottomia suosikkejani, kun haluan loihtia vartalolle ja kasvoille päivettyneen ilmeen. Samaisella ständillä oli myös Nkd Skn -merkin tuotteita, jotka ovat Vita Liberataa - tuota itseruskettavien Ferraria -selkeästi budjettiystävällisimpiä, ja juuri Nkd Sknin itseruskettavia minun onkin tarkoitus kokeilla seuraavaksi, kun talven juhlakausi käynnistyy.

Mieleen messuilta jäi myös Nyx Professional Makeupin tyylikäs ständi, jolla riitti väkeä ja joka tarjosi Nyxin tuotteita kukkaroystävälliseen messutarjoushintaan. Nyxin edulliset, mutta erittäin toimivat kosmetiikkatuotteet kuuluvat meikkipussini suosikkeihin ja viimeisin hankintani Nyxiltä on mielettömän ihana luomiväripaletti, jonka ostin syksyn Hulluilta Päiviltä. Se on ollut minulla nyt päivittäisessä käytössä ja siitä on tulossa tarkempi esittely blogiin syksyn kosmetiikkasuosikkien muodossa pian.

Muita Kauneus-messuosastolta mieleen jääneitä juttuja olivat useat pienemmät, minulle entuudestaan tuntemattomat brändit, joita oli messuilla mukana kiitettävästi sekä erilaisia kauneudenhoitopalveluita tarjoavat yritykset, jotka olivat tänä vuonna todella näyttävästi, ja aiempia vuosia isommin edustettuina. Itseäni kiinnostavat tällä hetkellä ihon kuntoa parantavat hoidot sekä anti-aging-menetelmät. Kovin tarkkaan en tällä kertaa ehtinyt eri palveluntarjoajien tuotteistoon tutustua, joten tämä jää ehdottomasti kiinnostamaan myös ensi vuoden messuja silmällä pitäen.

Kauneus-puolen vieressä sijaitsi Luonnonmukaisuus-osasto, jossa oli edustettuna laaja kattaus erilaisia luonnonkosmetiikkatoimijoita - ja brändejä. Omia luonnonkosmetiikan suosikkejani messuilla tänä vuonna olivat Madara Organic Cosmetics, joilla on valikoimassaan loistava AHA-kuorintavoide sekä mm. Laveran luonnonkosmetiikkaa maahantuova Nordic Health Systems. Käytän luonnonkosmetiikkaa yhä kasvavassa määrin, joten aina on mielenkiintoista nähdä, millaisia uutuustuotteita messuilta löytyy ja hyödyntää loistavat messutarjoukset. Luonnonmukaisuus-osastolla oli sunnuntaina ohjelmassa myös luonnonkosmetiikkaguru Katja Kokon puheenvuoro kokonaisvaltaisen ihonhoidon työkaluista ja siitä, mitä kaikkea ihonhoidossa kannattaa huomioida.


Muoti-puoli on kautta vuosien ollut ehdoton suosikkiosastoni Kauneus-osaston ohella. Tänä vuonna petyin hieman, sillä osasto on mielestäni aiempaa suppeampi. Harmittelin myös sitä, että Muoti-osasto oli sijoitettu samaan halliin muiden osastojen kanssa eikä erilliseen muotinäytöshalliin aiempien vuosien tapaan. Muoti-osastolla suosikkejani olivat Glope Hopen ständi sekä Change Lingerien ständi, jossa oli huikeita messutarjouksia aiempien vuosien tapaan. Kotiin viemisiksi lähtikin upea musta pitsialusvaatesetti, joka on sekä kaunis että laadukas. Change Lingerien alusvaatteista ja erityisesti liiveistä on tullut suosikkejani, sillä ne istuvat täydellisesti ja valikoimasta löytyy varmasti sopiva koko jokaiselle.


Yksi Muoti-puolen itselleni uusista tuttavuuksista oli tänä vuonna Danjana, jonka näyttäviä vaatteita oli mm. Miss Suomi -finalistien yllä viime torstaisessa Yvette x Martina -muotinäytöksessä. Yvettellä oli muuten messuilla oma ständi, josta bongasin monta viime viikon muotinäytöksessä vilahtanutta AW-malliston treenivaatetta.

Danjanalta löytyy todella näyttäviä mekkoja, takkeja ja iltapukuja eli jos rakastat glitteriä ja kimallusta, kannattaa kurkata Danjanan valikoima läpi. En tällä kertaa ehtinyt sovittelemaan minua kiinnostaneita mekkoja, mutta jään seuraamaan merkkiä aktiivisesti.


Sunnuntaina Terveys-osastolla nähtiin myös Wellnessmalli 2019 -finaali ja voittajaksi valittiin tänä vuonna 20-vuotias Veera Könönen. Paljon onnea voittajalle!

Summa summarum, I love me 2019 -messut olivat mielestäni kokonaisuutena oikein onnistunut tapahtuma enkä yhtään ihmettele, että messut houkuttelivat viikonlopun aikana Messukeskukseen lähes 60 000 messukävijää. Odotukset ensi vuoden messuille ovat siis suuret!

Tämä lokakuu on muutenkin todella aktiivinen messukuukausi, sillä tulevana viikonloppuna Messukeskus täyttyy hyvän ruuan, viinin ja kirjallisuuden ystävistä, kun Kirja & Viini ja Ruoka -messut starttaavat käyntiin. Itse aion näillä näkymin suunnistaa messuilla lauantaina, joten siellä ehkä nähdään!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Harmi, ettei törmätty messuilla! <3 Mie kanssa kävin Changen pisteellä alusvaateostoksilla, kun perjantaina siellä on niin hyvin vielä kokojakin. :) Muotipuoli oli tosiaan suppeampi kuin aiemmin, mutta oli ihana huomata miten paljon kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja brändejä siellä oli! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi harmi, ettei nähty! Olisi ollut ihana jutella kunnolla pitkästä aikaa <3 Changella oli kyllä älyttömän hyvät messutarjoukset jälleen kerran ja muotipuolella minuakin ilahdutti kotimaisten laatubrändien valikoima.

      Poista

Blogger Template Created by pipdig