29/06/2012

Midsummer in pics

Tässä juhannukseni koottuna kuvakollaasiksi. Lähdimme viime torstaina kohti Tukholmaa, jossa vietimme juhannusta rennosti fiilistellen, päiväpiknicillä Tukholman keskustassa istuskellen ja auringosta nauttien. Merellä tuuli hieman, mutta muuten keli oli mitä mainioin!

Lauantaina Tukholmasta palattuamme suuntasimme auton kohti Kouvolaa ja äitini kesämökkiä. Siellä ilta sujui rennosti grillaillen ja loppuillasta vierailimme paikallisissa juhannuksen lavatansseissa. Tunnelmaa latisti hiukan hyvin sateinen ja kylmä sää (eli Suomen perinteinen juhannussää) ja muutamat sitkeät hyttyset. Muuten reissu sujui hyvin :)

Olipa ihana katsoa näitä kuvia ja virkistää viikonlopun muistoja, vaikka juhannuksesta vasta viikko onkin vierähtänyt!



SHARE:

White and blue stripes

Tein ihanan löydön viikko sitten H&M:n alennusmyynneistä: suloisen merihenkisen neuleen! Neule on ihanan ulkonäkönsä lisäksi myös todella laadukkaan oloinen, koska materiaalissa on mukana aitoa villaa. Tämä menee loistavasti vaikkapa punaisiin housuihin tai valkoiseen hameeseen ja shortseihin yhdistettynä ja lämmittää ihanasti viilentyvinä kesäiltoina.


Yksi kesäkuun lempikaulakorujani on ollut tämä Zaran kultainen, heimokuvioista vaikutteita saanut kaulapanta.


Neule toimii hyvin myös sovitushetkellä jalassa olleiden tummansinisten farkkujen, Ralph Laurenin vyön ja nudenväristen korkkarien kanssa.


SHARE:

28/06/2012

ITÄMAINEN WOKKI



Tässä herkullinen resepti, jonka kokeilusta on vierähtänyt jo hetki aikaa. Muistan, kuinka tätä valmistaessamme ulkona oli huomattavasti kylmempää ja kuinka wokkiin lisätty chili lämmitti ihanasti. Resepti on melko kevyt ja wokki on helppo valmistaa. Sopii mielestäni hyvin myös kesäherkutteluun, koska on hiilihydraattiarvoiltaan varsin kohtuullinen ja pitää kuitenkin hyvin nälän loitolla.


ITÄMAINEN WOKKI

(kahdelle)

kanafileitä
 vihannessekoitus, jossa pakastettuja sokeriherneitä, vesikastanjaa, porkkanoita ja palsternakkaa
sitruunaruohoa
punaista chiliä
tuoreita herkkusieniä
kalakastiketta (esim. Blue Dragon)
tuoretta korianteria
kookosmaitoa

***


Leikkaa kanafileet sopivan kokoisiksi palasiksi ja laita wokkipannulle ruskistumaan. Voit käyttää myös normaalia pannua. Leikkaa herkkusienet palasiksi ja lisää kanapalojen sekaan, kun ne ovat saaneet hieman väriä. Lisää vihannekset pannulle. Leikkaa chili ja sitruunaruoho sopivan kokoisiksi, melko pieniksi palasiksi ja lisää muiden ainesten joukkoon pannulle.

Lorauta wokin sekaan 2 teelusikallista kalakastiketta, hippunen suolaa ja noin 2 ruokalusikallista soijaa. Voi toki lisätä kalakastiketta ja soijaa enemmänkin, jos haluat wokista hieman maustetumpaa. Lisää sopiva määrä kookosmaitoa ja anna hautua rauhassa. Lisää lopuksi tuore korianteri ja tarjoile.


SHARE:
Blogger Template Created by pipdig