20/05/2011

Going classic

Kuten varmasti huomasittekin, olen hieman muuttanut blogin ulkoasua ja päivittänyt otsikkokuvaani. Halusin blogin ulkoasuun lisää persoonallisuutta ja vaihtelu tekee välillä ihan hyvää. Jatkossa tulen varmasti päivittämään otsikkokuvaani aika ajoin oman fiiliksen ja uusien tyyli-insiraatioiden mukaan.

Tänään oli melko klassisen asukokonaisuuden vuoro, joka koostui tummansinisistä Mangon housuista, tämänhetkisestä tummansinisestä lempparineuleestani ja uudesta H&M:n jakusta. Asuun yhdistin Guessin hopeiset korkkarit hopeisten korujen kera. Kotimatkalla töistä oikaisin Kampin keskuksen kautta ja päätin pitkästä aikaa piipahtaa Vero Modassa. Sieltä löysin ihanan valkoisen sifonkipaidan, jossa on selkeitä vaikutteita miesten smokkipaidasta sekä hauskana yksityiskohtana musta satiinirusetti ja mustat napit. Samalla huomasin myös kivan merihenkisen punotun vyön ja beigen huivin, jotka sopivat oivallisesti klassiseen tyyliin ja  erityisen hyvin tummansiniseen väriin yhditettynä.


Tein vielä tällaisen tyylikollaasin klassisen, mutta rennon tämän päiväisen tyylini pääelementeistä:Eilen bongasin muuten nopealla pikavisiitillä Forumin Gina Tricotista kivat, Ray Banin Wayfarer-laseja muistuttavat mustat aurinkolasit, jotka pääsivät käyttöön heti tänään. Auringonpaistetta tilaan kovasti viikonlopullekin, sillä suunnittelimme hyvän ystäväni kanssa mahdollista pikniciä sunnuntaille ja huomenna olisi Club Kappelin kesäklubin avajaiset, jonne mahdollisesti suuntaamme illalla. Nyt koulutehtävien kimppuun, rentouttavaa viikonloppua kaikille ja palataan jälleen!

P.S Seuraava postaukseni tulee olemaan ruoka-aiheinen, sillä viime aikoina blogissa on keskitytty niin pitkälti tyyliasioihin. 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihanat otsikkokuvat! Tuli niin kesäfiilis :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti kommentista! Täälläkin odotellaan jo kovasti kesän saapumista, aurinko saisi ainakin pilkahdella esiin useammin ja olisi kiva jo päästä käyttämään kunnolla kesävaatteita :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig