29/05/2011

Cheese, wine and friends

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu! Itselläni on ollut varsin vauhdikas ja toiminnantäyteinen loppuviikko ja viikonloppu tähän mennessä. Torstaina nimittäin vietimme norjalaisen ystävämme M:n läksiäisiä Lauttasaaressa ja paikalla oli varsin monen kansallisuuden edustajia, muun muassa saksalaisia ja espanjalaisia vaihto-oppilaita. Tunnelma oli M:n lähdön vuoksi tietenkin hieman haikea, mutta hauskaa oli joka tapauksessa. Erityisen ihana oli myös perjantai-ilta, jolloin vietimme tyttöjen iltaa luonani H:n ja J:n kanssa kokkaillen, erilaisilla juustoilla herkutellen hyviä viinejä maistellen. Nams! Oli tosi rentouttavaa vaihtaa uusimmat kuulumiset, kuumimmat juorut ja fiilistellä loistavan musiikin tahdissa kynsiä lakkaillen ja hilpeään biletysiltaan valmistuen. Keskiyön kieppeillä päädyimme LeBonkiin ja eritysesti yläkerran lämmitetty kattoterassi oli aivan loistava paikka kuohuviinistä nautiskeluun ja chillailuun. Plussaa myös isoista, lämpimistä huovista, sillä kulunut viikko on ollut Helsingissä todella kolea ja tuulinen.

Nappailin hiukan kuvia perjantaina alkuillasta pikaisen siivouksen jälkeen ja kotini näytti tältä:


Koska perjantai oli varsin kolea, oli pakko sonnustautua lämpimiin mustiin sukkahousuihin. Niiden talvisuutta taitoin pois väreillä ja käytössä oli jälleen H&M:n oranssi hame ja Zaran punainen paita. Vaihtelua asuun sain kuitenkin leveällä ruskealla nahkavyöllä, jonka hankin viime kesänä sekä mustalla, kiiltonahkaisella vintage-kirjekuorilaukulla. Tällaisessa asussa siis vietin perjantai-iltaa:

SHARE:

1 kommentti

  1. Kiva blogi sulla :) Onko tuo LV:n Neverfull PM,MM vai GM? Aion hankkia laukun juuri Azur-kuosissa mutta koko on vielä vähän harkinnassa :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig