18/05/2011

Uusia ihanuuksia Kaivopuistosta

Tänään töiden jälkeen päätin taas suunnata uusia ja käytettyjä tavaroita myyvään todelliseen aarreaittaan eli Kaivopuiston kanuunaan, josta olen blogissa jo aiemminkin kirjoitellut. Ja sieltä en ole vielä koskaan poistunut tyhjin käsin :D

Tänään bongasin liikkeestä monta kivaa juttua ja muutamaa jäin vielä harkitsemaan. Ehdoton lempparilöytöni olivat Zaran käärmeennahkakuosia ja ruskeaa nahkaa yhdistävät loaferit. Aivan ihanat jalassa ja sopivat loistavasti käärmeennahkakuosia toistavien muutamien rannekorujeni ja Guessin vyöni kanssa yhteen! Löysin myös H&M:n Chanel-henkisen harmaan, vajaamittaisen jakun, jossa on hopeinen vetoketju ja mustat satiinikanttaukset sekä hauskana yksityiskohtana muutamia hopeisia kiviä olkapäiden kohdalla. Tosi monikäyttöinen joko auki tai kiinni toppien ja mekkojen kaveriksi. Lisäksi mukaan tarttui musta, hyvin leikattu sifonkitoppi ja harmaa, hieman rennompi hame, jonka voi yhdistää esimerkiksi neuleen tai jakun kanssa.

Olen erityisen innoissani noista uusista kengistä, sillä olen jo pitkään koittanut etsiä hieman matalampia kenkiä, joissa silti olisi jokin juju ja jotka näyttäisivät kivoilta myös jalassa. Kaupungilla tulee käveltyä paljon ja vannoutuneena korkokenkien käyttäjänä olen joskus joutunut loppupäivästä saapumaan kotiin jalkapohjat ja varpaat miltei tunnottomina. Siispä kivat matalat kengät, jotka on helppo sujauttaa vaikka käsilaukun pohjalle ja vaihtaa tarvittaessa jalkaan, ovat itselleni tämän kauden must hankinta. Himotus- ja inspiraatiolistallani on ollut tämäntyyppisiä vaihtoehtoja:


photo Tod's

photo Tory Burch

photo all over press

photo focusonstyle.com

photo Chanel

Noista vaihtoehdoista mielestäni upeimmat ovat alimmaisen kuvan Chanelin ballerinat, mutta niiden hintakin on sen mukainen :( Pidän erityisesti siitä, että ballerinan kärki on hieman suippo eikä täysin pyöreä, sillä kärkeä kohti kapenevat kengät miellyttävät minua enemmän ja imartelevat mielestäni paremmin useimpien jalkoja ja nilkkoja. Tuntuu kuitenkin, että kapeakärkisten, mukavien ja vielää silmääni miellyttävien ballerinojen metsästys on todella haastavaa. Kauniita korkokenkiä löytyy niin paljon helpommin.

Koska tänään oli pitkästä aikaa upea ja aurinkoinen päivä, nappasin muutaman fiiliskuvan Kaivopuiston satamasta ja Esplanadin puistosta, jossa poikaystävämme kanssa iltapäivällä istuskelimme auringosta nauttien. Nyt siirryn kouluhommien kimppuun, mahtavaa illanjatkoa kaikille!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig