22/06/2011

Asoksen Summer Sale

Kävin tiistain kunniaksi rehkimässä Töölönlahden ympäri kaksi kertaa juosten. Kotiin päästyäni innostuin siivoamaan ja käymään myöhemmin läpi sähköpostejani. Asokselta oli tullut sähköpostiin ilmoitus Summer Salen alkamisesta, ja nyt iso osa tuotteista on alennettu -50 %. How cool is that!


No, täytyihän minun tietysti surffata heti katsastamaan, jos jotain kivaa löytyisi. Olen jo pitkään etsinyt nuden värisiä, Louboutin-tyylisiä klassisia avokkaita, jotka kävisivät miltei minkä tahansa asun kaveriksi. Eilen metsästin niitä Helsingin keskustassa Bianco Footwearissa, mutta siellä eräistä täydellisistä yksilöistä oli jäljellä enää kokoa 40, eikä samaa mallia omassa koossani ketjun muistakaan liikkeistä löytynyt.

Asokselta sen sijaan löytyi juuri haavailemani sävyinen pari kenkiä, joissa on huikeat 12 cm:n korot. Kuvassa kengät kyllä näyttävät melko tukevan ja mukavan näköisiltä, ja ne on bongattu eri sävyisinä myös brittijulkkis Cheryl Colen jalasta. Tällaiset ihanuudet siis löysin ja niitä oli vielä jäljellä eri kokoina myös mustana.

Malli on nimeltään Asos Princess Peep Toe Court Shoe ja sävy Nude

Ja samaa kenkämallia on tosiaan saatavana myös mustana

Kengät kustansivat ainoastaan 18 puntaa eli hieman yli 20 euroa. Nyt odottelemaan innolla postiluukun kilahdusta, täytyy katsastaa huomenna myös Asoksen hame-, toppi- ja mekkotarjonta. Hyvää yötä tällä erää ja palataan pian!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig