22/06/2011

Shoppailua ja alelöytöjä

Tänään oli jälleen ihan pakko mennä töiden jälkeen pyörimään kauppoihin, koska monessa liikkeessä, mm. Stockalla, Mangossa ja H&M:llä on jo aloitettu ennakkojuhannusalet ja parhaat herkut ja koot viedään tottakai ensimmäisinä käsistä. Tiivis soittelu päivän aikana paljasti muuten, että molemmat siskoni olivat myös lähteneet alelöytöjen metsästykseen, joten keskustassa pyöri tänään kolme hyvin samannäköistä blondia - eri aikaan tosin, mutta samoissa liikkeissä kylläkin :)

Tänään minulla oli päällä kermanvaalea jakku, jonka ostin eilen Zarasta. Olen suunnittellut käyttäväni jakkua mahdollisesti Gina Tricolta ostamani, The Perfect Dress -nimikkeellä blogissa aiemmin esitellyn mekon kanssa juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna poikaystäväni hyvän ystävän häissä, mutta jakku on tosi toimiva myös arkikäytössä. Olen muutenkin rakastunut tällä hetkellä kaikkeen nuden, valkoisen, beigen, kerman, norsunluun, hiekan, konjakin ja maitosuklaan sävyiseen ja tuntuu, että silmäni hakeutuvat automaattisesti ostoksilla ollessani tuohon tiettyyn sävymaailmaan. Tänään yhdistin Zaran jakun H&M:n oranssiin hameeseen sekä eilen jakun kanssa yhtäaikaa Zarasta hankittuun kermanväriseen toppiin. Saman topin on myös tietääkseni hankkinut vaatekaappiinsa P.S I love fashion -blogia kirjoittava Lintu. Täytyy sanoa, että toppi on päällä ihanan viileä ja tykkään sen simppelistä muotoilusta ja rusketusta korostavasta värisävystä.


Vyötärölle solmin merihenkiseen tyyliin Vero Modasta noin kuukausi sitten hankitun naruvyön, joka toi asuun rentoutta ja sopi värinsä puolesta hyvin kokonaisuuteen.


Tässä vielä tarkemmin esiteltynä eilisillan shoppailulöydöt Zarasta. Saisivat alet alkaa pian myös siellä!


Tässä H&M sovituskopissa näpätty kuva valkoisesta puuvillamekosta, joka oli varsin hyvässä alessa hintaan 15 e. Mekko oli H&M:n Organic Cotton-mallistoa ja istui muuten hyvin, mutta yläosan avonaisuus (silikoninauhavahvikkeista huolimatta) hieman hirvitti...Mitä mieltä olette, kannattaako käydä hakemassa vaatekaappiini?

En löytänyt H&M:ltä ahkerasta puolihameiden ja tuon valkoisen mekon sovittelusta huolimatta mitään kivaa ale-tuotetta. Mukaan tarttui kuitenkin käärmeennahkakuvioinen ohut huivi, jonka ajattelin yhdistää samaa sävyä toistavaan Guessin vyöhön.


Huivi H&M

Ja tähän se olisi tarkoitus yhdistää vaaleaa asukokonaisuutta säväyttämään. Vyö Guess

Laadin tällaisen kollaasin, jonka inspiraationa toimivat vaaleat sävyt ruskealla ja käärmeennahkakuosilla täydennettynä.

Jakku ja toppi Zara, kengät Fafala Shoes, lompakko Las Vegasin tuliainen, huivi H&M, vyö Guess 

Löysin vielä sattumalta Stockalta ohikulkumatkalla Herkkuun ihanan värisen, hieman hohtavan huivin, joka sopii tosi kivasti yhteen helmensävyisten korkkarien ja suunnittelemani häämekon kaveriksi. Huivi oli alennettu - 40 %, joten se oli selkeästi päivän paras alelöytö!


Kotona mallasin Zaran jakkua ja toppia sekä H&M:ltä tänään hankittua vaaleanruskeaa nahkavyötä keskenään ja hyvin sopivat värit mielestäni yhteen myös Selected Femmen laukun kanssa, jonka sitten päätin kuin päätinkin pitää :)


Vielä sokerina pohjalla päivän todellinen yllätyslöytö. Matkani nimittäin jatkui Stockalta kohti Kamppia Fredan UFF:in kautta ja sieltä bongasin aivan ihanat H&M:n sandaletit! Mitkä värit, ja miten hyvin ne sattumalta matchaavatkin oranssiin hameeseeni ja kullan värisiin koruihin ja vaalean sävyisiin asusteisiin. Hintaakin näillä ihanuuksilla oli vaivaiset 8 euroa, joten mukaanhan ne tulivat.Nyt on shoppailtu sen verran, että on aika pitää pieni tauko uusien hankintojen suhteen. Täytyisi muuten ottaa näin kesän aikana projektiksi lähteä kirppikselle myymään ylimääräiset vaatakaapin aarteet pois. Toinen vaihtoehto, jota olen pohtinut, olisi myydä tuotteet Huuto.netissä. Täytyypä punnita kumpaakin vaihtoehtoa.

Palataan vielä huomenna ja ihanaa juhannusta kaikille jo etukäteen!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig