10/06/2011

Rusketusta, Välimerellisiä makuja ja merimaisemia

Pakko ihan alkuun hehkuttaa, että tänään on ollut todella kiva päivä! Olen pyörinyt ympäri kaupunkia Töölö-Hietaniemi-Kamppi-Kaivopuisto-Punavuori-akselilla ja kotiutunut kasin maissa ja illalla jaksoin vielä laittaa rannan jäljiltä hiukan kärsineet kynnet kuntoon, siivota ja juosta lenkin Töölönlahdella. Kesällä tuntuu olevan kummasti enemmän energiaa lisääntyneen lämmön ja valon ansiosta, tai sitten on kiittäminen hyvin vähähiilihydraattista ja kevyttä ruokavaliotani, jota olen koko viikon tarkasta noudattanut.

Päivä alkoi omalta osaltani rannalla poikaystäväni kanssa rentoutuen. Hietsu oli jälleen täynnä auringonpalvojia ja ihana merituuli vilvoitti kivasti. Tänään puin ylle eilen hankkimani Colormixin persikanpinkit shortsit (jotka olivat ihan mahtava ja edullinen löytö!) ja muukin rantavarustus oli sattumalta hyvin pinkin sävyinen, kuten kuvasta näkyy.


Hietsussa aikamme aurinkoa palvottuamme päätimme suunnata Etu-Töölön KuuKuuhun, jossa oli sopivasti vielä lounasaika käynnissä. Valitsin lounaslistalta fetasalaatin (halloumsalaatti oli harmi kyllä loppu), joka osoittautuikin varsin runsaaksi ja herkulliseksi. Ja vielä kun istusimme ulkona ravintolan tyylikkäällä terassilla auringossa, oli fiilis loistava ja tuntui siltä, että todella on lomalla :)KuuKuun jälkeen poikaystäväni lähti lentokentälle hakemaan ystäviään ja itse suuntasin vielä Kaivopuistoon. Kävin taas mahtavassa Kaivarin Kanuunassa, josta löytyikin jotain kivaa. Palaan näihin löytöihin myöhemmissä postauksissani :)

Kävelin Kaivopuiston sataman kautta kohti Café Ursulaa, jossa sitten päätin nauttia viikon ensimmäisen skumppalasillisen muuten terveellisen viikon jälkeen. Tai kyseessä oli pikemminkin Golden Capin uusi kuohuviinijuoma Sparkly, jossa ainesosana on kyllä käytetty kuohuviiniä, mutta juoma on normaalia kuohuviiniä miedompi. Valitsin kahdesta makuvaihtoehdosta valkoviiniä muistuttavan kuohujuoman, joka olikin maultaan oikein raikas ja sopi ihanasti Ursulan ulkoterassin kesätunnelmaan. Suomen kesä osaa kyllä olla todella mahtava ja nappailin koko päivän kauniita kuvia vihreästä luonnosta ja Kaivopuiston upeasta merimaisemasta. Myös hellyyttäviä kanadanhanhen poikasia tepasteli ihan Ursulan edustalla ja sain vangittua myös kaksi upeaa joutsenta kuvaan. Ja tietenkin veneitä piti kiertää Kaivopuiston satamassa ihastelemassa.
Toivottavasti olette kaikki saaneet nauttia auringosta, onneksi on vielä lämmin viikonloppu edessä. Ihanaa perjantaita ja kuulemisiin!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig