11/01/2015

ELÄMÄNI AAKKOSET

Tällä kertaa vuorossa on vähän syvällisempi postaus vastapainona kepeämmille aiheille ja asukuville. En ole viime aikoina paljastanut kovinkaan henkilökohtaisia juttuja täällä ja ajattelin, että nyt on hyvä kertoa vähän tarkemmin siitä, millainen tyyppi täällä ruudun toisella puolella onkaan :) Helpoiten alkuun pääsee mielestäni pienillä, arkisilla jutuilla, ja siksi listasin tähän alle aakkosten mukaiseen järjestykseen mietteitäni elämästä ja asioita, jotka ovat minulle tärkeitä.

A Aurinko. Rakastan lämpöä ja auringonpalvomista, ja voisin hyvin asustella talvet jossain kuumemmassa paikassa, kuten Kaliforniassa tai Espanjassa.


B Biotiini. Napsin säännöllisesti supervahvoja biotiinikapseleita, joita tilaan iHerbiltä. Hiustenkasvatusprojekti vaatii kärsivällisyyttä ja sitkeyttä, mutta selviä tuloksia on onneksi jo saatu. Tavoitteena olisi saada kesään mennessä noin viisi senttiä lisää pituutta, fingers crossed!

C Chic, Conservative, Chanel. Blogini nimi, jossa esiintyy monta c-kirjainta. C on mielestäni myös typografisesti hyvin kaunis kirjain.D DIY. Aina välillä innostun tuunaamaan asusteitani ja vaatelöytöjäni. Erityisesti kirppiksiltä bongaamani vintage-vaatteet pääsevät usein käsittelyyn ja muokkaan niistä entistä ehompia.

E Elämä. Arvokas ja hauras, jännittävä ja arvaamaton. Nykyisin koitan muistaa olla kiitollisempi jokaisesta päivästä ja nauttia elämän pienistä, arkisista iloista.


F Facebook. Eniten käyttämäni some-sovellus Instagramin ohella. Näppärä työkalu eventien luomiseen ja kuulumisten vaihtamiseen.

G Game of Thrones. Yksi tämän hetken ehdottomista lempparisarjoistani, ja odotan jo kärsimättömänä vitoskauden uusia jaksoja. Suosikkihahmoni vaihtelee :)

H Helsinki. Nykyinen kotikaupunkini jo yli kymmenen vuoden ajan. Mielestäni kaupunki herää parhaimpaan loistoonsa aina kesäisin. Suosikkipaikkojani ovat keskustan kahvilat, kauniit uimarannat, Töölönlahti sekä nykyisen asuinpaikkamme vehreät puistot.


I Itsetunto. Tärkeä asia, jonka kehittäminen on hyvin olennaista oman onnellisuuden kannalta. Nuorempana olin epävarmempi, nykyisin tiedän paljon paremmin, kuka olen.

J Juokseminen. Antaa parhaimmillaan vapauden ja hillittömän itsensä voittamisen fiiliksen.

K Kesä. Ehdoton lempivuodenaikani. Rakastan kesäiltojen tuoksua ja sitä, ettei päälle tarvitse pukea montaa vaatekerrosta. K on myös molempien vanhempieni nimen ensimmäinen kirjain.L Leonardo di Caprio. Titanicin myötä kaikkien 90-luvun teinityttöjen nuoruudenihastukseksi  noussut
Leonardo on ollut jo pitkään yksi suosikkinäyttelijöistäni. Lahjakas, tyylikäs ja monipuolinen herra hurmaa aina vaan, ja The Great Gatsbyä ei voi koskaan katsoa kuivin silmin!

M Muoti. Aina mielessä yhtä kiinnostavana. Seuraan aktiivisesti trendejä, mutta pyrin pukeutumaan melko klassisesti. Parhaat jutut tietysti nappaan omaan vaatekaappiini ja minusta on kiva seurata persoonallisesti pukeutuvia tyylitaitureita.


N New York. Vaikuttava kaupunki, jossa haluaisin käydä uudelleen.

O Oppiminen. Uusien asioiden opettelu on välillä haastavaa, mutta pitää mielen virkeänä. On palkitsevaa, kun saa jonkin vaikean asian tehtyä. Viime vuonna jouduin aktivoitumaan autoilun suhteen, ja nyt koen nauttivani siitä.P Poikaystävä. Rakas ja tärkeä tukija, elämänkumppani ja ystävä.

Q Quentin Tarantino. Tarantinon elokuvat ovat älykkäitä, moniulotteisia, humoristisia ja ennen kaikkea tyylipuhtaasti toteutettuja. Olen nähnyt kaikki Quentinin ohjaamat elokuvat ja toivon, että niitä tulossa lähitulevaisuudessa vielä paljon lisää.

R Ruoka. Työskentelen unelma-alallani elintarvikkeiden parissa ja siitä olen enemmän kuin kiitollinen. Ruoka on minulle paljon enemmän kuin pelkkää energiaa ja polttoainetta ja kokeilen rohkeasti uusia makuyhdistelmiä.

S Silmät.Sanotaan, että silmät ovat sielun peili, ja niinhän se taitaa olla. Kiinnitän uusissa ihmisissä huomiota yleensä juuri silmiin ja omiani pyrin hoitamaan hellästi päivittäin oikeilla tuotteilla.T Taide. Olen piirtänyt ja maalannut koko lapsuuteni ja olen kuvataidelukion kasvatti. Taide on kiinnostanut minua aina, vaikka sen tekeminen tulkitsijan roolissa toimimisen sijaan on ollut aina itselleni mielekkäämpää. Ehdotonta suosikkitaiteilijaa en osaa nimetä, mutta da Vincin Mona Lisan näkeminen Louvressa muutama vuosi sitten oli sykähdyttävä kokemus.

U Uni. Tarvitsen paljon unta pysyäkseni energisenä ja aktiivisena. Olen aina ollut hyvä nukkumaan, ja pystyn tarvittaessa ottamaan päiväunet melkein missä vaan.

V Viini. Rakastan viinejä. Makeaa Rieslingiä, mustaherukkaisen kesäistä Sauvignon Blancia, välillä haastavaa Pinot Noiria ja kirsikkaista Tempranilloa. Ja pirskahtelevan kuplivaa samppajaa! Koskaan ei voi ennen ensimmäistä kulausta täysin tietää, miltä viini maistuu, sillä jokainen pullo on yksilö ja makuun vaikuttaa niin moni asia: tuotantovuosi, säilytysolosuhteet, tarjoilulämpötila ja tarjoilulasi.


X Xylitol. Laukussani on aina purkkaa ja pastilleja. Ja yleensä useampi rasia tai pussi kerrallaan.

Y Ystävät. Mieleeni tulee vaikka kuinka monta ihanaa, ystävien kanssa vietettyä hetkeä. Naurua täynnä olevat tyttöjen illat, kahdenkeskeiset kahvittelut ja dinnerit sekä lukuisat kemut ja tapahtumat - ne ovat elämän suola. Y-sana kuvaa minulle myös yliopistoa, josta maisteriksi valmistuminen on ollut yksi elämäni kohokohtia.


Z Zumba. Uusi hauska harrastus, jonka löysin viime vuonna. Ihanan letkeää ja rentoa menoa lattarimusiikin tahdissa.

Å Åland. Olen tainnut laskujeni mukaan vierailla Ahvenanmaalla kunnolla ainostaan kerran, mutta kokemus jätti mieleen oikein positiiviset muistot tästä kesäisestä saaresta.Ä Älypuhelin. iPhoneen koukuttuneena en voisi kuvitellakaan luopuvani älypuhelimestani. Pienestä tehopakkauksesta löytyy mm. navigaattori, jota ilman en enää selviäisi.

Ö En pidä minkäänlaisista lentävistä, surisevista tai vertaimevistä ötököistä ja välttelen niitä lähes hysteerisesti, haha.

Tämmöisiä juttuja siis tällä kertaa ja toivottavasti tykkäsitte tästä vähän erityyppisestä postauksesta. Ihanaa sunnuntain jatkoa teille ja palataan!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig