14/01/2015

TESTISSÄ BAREMINERALS SKINCARE

Tällä kertaa luvassa hyvä vinkki kaikille bareMineralsin laadukkaisiin mineraalimeikkeihin koukuttuneille. Jumbon Kicksillä viikko sitten asioidessani kuulin nimittäin, että he poistavat bareMinerals-sarjan meikkeineen ja ihonhoitotuotteineen valikoimastaan. Kurja juttu sisänsä, mutta samalla ilouutinen kaikille alehaukoille: Kicsillä on nyt iso valikoima bM:n kosmetiikkaa huimin alennuksin! Ja jatkossa sarjaa myy Suomessa ainakin Sokos, eli ihan kokonaan emme joudu näille ihanuuksille sanomaan hyvästi. bareMineralsia olen itse tilannut myös Strawberrynetistä hieman kotimaan hintoja edullisemmin.

Mutta nyt itse asiaan eli näihin mukavalla alennuksella ostaamiini bM:n ihonhoitotuotteisiin. Hankin sarjan Purifying Facial Cleanser -puhdistusgeelin sekä  helposti kiitävälle ja rasvoittuvalle sekaiholle suunnitellun Purely Nourishing Moisturizerin. Kumpikaan ei sisällä parabeenejä. Testatessani puhdistusgeeliä ensimmäistä kertaa hämmästyin sen riittoisuudesta. Pienen pieni pisara täyteläistä voidetta riittää puhdistamaan kasvot ja vaahtoutuu mukavasti veden kanssa. Kosteusvoidetta jännitin enemmän, sillä en ole vielä tähän päivään mennessä onnistunut löytämään kasvoille tarkoitettua kosteusvoidetta, johon olisin ollut täysin tyytyväinen. Testasin tätä versioita aluksi illalla ja levitin ohuen kerroksen kasvoille geelipuhdistuksen ja kevyesti kuorivan Cliniquen Clarifyin Lotion 2 -kasvovedellä viimeistelyn jälkeen. Sopivan kevyeltä tuntuva voide imeytyi kasvoille hyvin ja jätti silkkisen pehmeän pinnan.


Seuraavana aamuna pesin kasvot jälleen geeliputsarilla ja kyllä, iho tuntui kosteutetulta, mutta puhtaan raikkaalta. Meikin alle en erikseen lisännyt kosteusvoidetta, sillä olen huomannut, että omalle ihotyypilleni sopii parhaiten yön yli levitettävä voide, jonka pesen sitten aamulla pois. Voide kosteuttaa ihoa nukkuessani eikä erillistä päiväkosteuttajaa tarvita. Näin kasvojen kiiltely pysyy myös paremmin kurissa ja iho tuntuu selvästi voivan paremmin.

Summa summarum, bM:n puhdistus- ja kosteuvoide tuntuvat todella laadukkailta ja jäivät päivittäiseen käyttöön. Niiden vaikutuksia on hyvä tarkkailla vielä hieman pidemmällä aikavälillä, sillä ulkoisen ihonhoidon lisäksi olen huomannut ruokavalion ja veden juomisen vaikuttavan radikaalisti ihoni kuntoon. Liikunnalla on myös iso merkitys, ja kokemusteni mukaan kasvojen ihon on hyvä hikoilla säännölllisesti kunnon tehotreeneissä tai saunassa. Onko teillä kokemuksia bareMineralsin ihonhoitotuotteista?


SHARE:

2 kommenttia

  1. sulla on ihana tyyli ja tykkään myös asioista mistä oot kiinnostunut! :) kirjotalisäää<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aurica ihanasta kommentista - tästä tuli superhyvä mieli! Ja pahoittelut pitkästä postaustauosta, lisää materiaalia on kyllä tulossa taas pian! :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig