02/01/2015

LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY


Iloista ja säihkyvää alkanutta vuotta! Tässä muutama kuva uudenvuoden aatolta, jota juhlistimme tällä kertaa vähän isommalla porukalla pitkän dinnerin merkeissä Ravintola Kuussa. Asukokonaisuuden osalta less is more toimi mielestäni hienosti ja päälle valikoitui Zaran aleista joulun jälkeen bongaamani tummansininen, pitkähihainen mekko. Pitkähihaiset mekot ovat suosikkejani syksyisin ja talvisin, sillä niiden kanssa ei joudu palelemaan, vaikka helman pituus olisikin melko lyhyt. Asusteeksi riitti massiivinen helmikaulakoru ja punaiset huulet ja samansävyiset kynnet.

Kuussa en ole koskaan joutunut pettymään ruokaan ja nytkin heidän nimikkomenunsa oli oikein mainio: savulohikeittoa, poroa, ohrattoa, juustoa viikunahillolla ja jälkkäriksi calvados-leivos uuniomenajäätelöllä. Kuusta siirryimme ystäväpariskuntamme luokse Töölöön jatkamaan juhlintaa ja odottamaan vuoden vaihtumista. Kiitos vielä hyvin toimineista järjestelyistä ja tarjoiluista isännille!

Eilinen meni kotosalla rentoutuen, lukien ja leffoja katsellen. Ja nyt on taas perjantai, kyllä näitä pyhiä tuntuu riittävän! Ensi viikolla alkaa kuitenkin paluu arkeen ja normaaliin liikunta- ja ruokailurytmiin. Vuoden alku on joka kerta jotenkin niin raikas startti uusiin juttuihin, että uskon tämän hyvän ja motivoituneen fiiliksen kantavan pitkälle monien vireillä olevien projektien suhteen. Nyt ihanaa viikonloppua teille ja palataan!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig