06/04/2015

MEET & GREET WITH BLOGGERS


Kuinka usein tulee tilaisuus tavata omat suosikkibloggaajansa livenä ja vieläpä varsin upeissa puitteissa? No ei todellakaan ihan joka päivä, ja siksipä suuntasinkin lauantaina intoa puhkuen Kasarmitorin kupeeseen vajaa kuukausi sitten avattuun, tukholmalaista bistrotunnelmaa tarjoilevaan The Cockiin. Paikalla olivat ihanat, tämän ainutkertaiset Meet & Greet -lukijatapahtuman järjestäneet Linda, Marianna ja Alexa, joiden blogeja seuraan aktiivisesti. Ja vitsit, kuinka kiva ja lämminhenkinen fiilis tapahtumassa olikaan! Itse saavuin paikalle ikävää kaktus kurkussa -flunssanpoikasta potien, mutta se ei menoa haitannut. Mariannen kanssa tuli juteltua erityisen paljon muun muassa valokuvauksesta, ja sain hyviä vinkkejä omankin blogin kehittämistä ajatellen. Niin Alexan, Lindan kuin Mariannenkin blogeista kun aina ihastelen erityisesti taidokkaita ja inspiroivia asukuvia, ja tämä kuva-asia on ehdottomasti kehityksen alla myös omalla kohdallani.

Tapahtuman tarjoiluista vastasi ravintolan taidokas keittiö ja pääsimme maistelemaan Lähi-idän makuja, suklaisia jälkiruokaherkkuja ja taivaallisen hyvää leipää hummuksen kera. Minusta parasta tapahtumassa oli juuri se mutkaton rentous, jolla tytöt ottivat meidät vastaan ja paljon tuli höpötetyä myös muiden paikalle saapuneiden ja samassa pöydässä istuneiden upeiden leidien kanssa. Oli kyllä ihan mielettömän kiva päästä paikalle ja seuraavaa vastaavankaltaista tapahtumaa jo innolla odottelen. Kiitos Lindalle, Alexalle ja Mariannelle myöskin lähtiessä kotiinviemisiksi saadusta goodiebagista - Maybellinen mentolinen, huulia ihanasti viilentävä Dr. Rescue -voide pääsi nimittäin heti käyttöön!

Lauantaina ilta jatkui omalta osaltani oikein mukavasti suunnatessani juhlimaan ystäväni kolmekymppisiä Klaus K:hon ja sieltä sitten myöhemmin jatkoille Showroomiin. Kiitos onnistuneesta illasta vielä synttärisankarille! Sunnuntaiaamu meni myös kivoissa merkeissä, kun käväisin Kaapelin kirppiksellä tekemässä muutamia helmilöytöjä (suuri kiitos muuten Caritalle tästä vinkistä!), mutta valitettavasti lauantaina jo merkkejä tulostaan osoittanut kevätflunssa alkoi iltaa kohden oikein kunnolla. Eilisilta ja tämä päivä onkin mennyt tiiviisti kotosalla peiton alla pötkötellen ja kuumaan teetä ja kaikkia mahdollisia troppeja Pananol Hotista vitamiiniporejuomiin nauttien. Äh, mikään ei kyllä ole tylsempää kuin sairastaa ja toivon, että tämä tästä pikaisesti taittuu ja pääsen taas takaisin elävien kirjoihin.

Toivottavasti teillä on ollut kiva ja rentouttava pääsiäisviikonloppu ja blogiin on tulossa taas paljon kivoja juttuja, kun tästä tervehdyn. Ihanaa iltaa!



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig