22/04/2015

SE IHANAMPI SMOOTHIE


Pahoittelut useammaksi päiväksi venähtäneestä blogihiljaisuudesta. Flunssa painaa vielä sitkeästi päälle, vaikka tuoretta inkivääriä, sitruunamehua, C-vitamiiniporeita ja tuoreita yrttejä ja kuumaa teetä on tullut nautittua päivittäin. No, onneksi ollaan jo puoliksi voiton puolella ja asukuviakin tulossa taas pian tänne. Itse olen niiden ottamista jo kuumeisesti odotellutkin, sillä mies meni ja hankki viime viikolla yllätyslahjaksi kameraani uuden objektiivin. Uudella objektiivilla saa napattua erityisen valovoimaisia ruoka- ja potrettikuvia, ja viime viikolla pääsinkin sillä leikkimään erään mielenkiintoisen työtapahtuman puitteissa. Kyllä huomasi heti, kuinka suuri vaikutus lisääntyneellä päivänvalolla ja sopivalla objektiivilla on kuvien laatuun! Blogin suhteen tavoitteenani on tsempata ja panostaa tänä vuonna nimenomaan entistä ehompiin asu- ja fiiliskuviin, joten toivottavasti olette jaksaneet pysyä mukana.

Mutta nyt asiaan eli viime viikonloppuna kehittelemääni smoothiereseptiin, josta tulikin kerralla uusi lemppari! Tämä resepti lähti versomaan flunssan seurauksena, kun pohdin, miten voisin rakentaa juotavassa muodossa nautittavan herkun tämän hetkisten suosikkimakujeni - inkiväärin, sitruunan ja appelsiinin - ympärille. Kookoshammastakin kolotti taas oikein kunnolla ja extratäyteläisen kookosmaidon avulla sain rakennettua juomaan samalla hienon, pehmeän koostumuksen. Tuo Santa Marian kookosmaito on kyllä kunnon kamaa, sillä se sisältää peräti 80 % kookospähkinäuutetta ja sen lisäksi ainostaan vettä - ei lainkaan lisä- tai sakeuttamisaineita. Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos, vaan ihan puhdasta hehkutusta hyväksi havaitusta tuotteesta :)





APPELSIINI-KOOKOS-INKIVÄÄRISMOOTHIE

(kahdelle)

4 dl tuorepuristettua appelsiinitäysmehua
1 dl Santa Maria Extra Creamy Coconut Milk -kookosmaitoa
1 sitruunan mehu
1/2 banaani
1/3 tl kuivattua inkivääriä

***

Koristeeksi
tuoretta minttua
kookoshiutaleita




Sekoita kaikki ainekset blenderissä keskenään. Annostele juoma isoihin laseihin ja koristele tuoreilla mintunlehdillä ja kookoshiutaleilla. Nauti heti!




SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig