20/10/2017

BEHIND THE SCENES - ENNAKKOKURKISTUS I LOVE ME -MESSUJEN MUOTINÄYTÖKSEEN


Upeaa perjantaita babes! Tänään on vihdoin koittanut se odotettu päivä, kun Messukeskuksen ovet aukeavat ja I love me -messut polkaistaan käyntiin! Itse odotan upeiden messuosastoiden lisäksi messujen huolellisesti toteutettuja muotinäytöksiä, jotka ovat joka vuosi olleet todella antoisaa nähtävää.  

Eilen illalla pääsin jo ennakkoon Messukeskukseen kurkkaamaan, miltä tämänkertainen muotinäytös näyttää. Oli ihan huikeaa päästä napsimaan kuvia kulissien taakse ja katsomaan samalla ammattimalleille loihdittuja näytösmeikkejä ja kampauksia. Syksyn ja talven muoti näyttää tänä vuonna todella herkulliselta ja illan kenraaliharjoituksissa nähtiin runsaasti marjaisia sävyjä - vaaleanpunaista, punaista ja violettia, muhkeita turkistakkeja, ruutukuosia, metallisävyisiä asusteita, kiiltonahkaa ja samettia, joka jatkaa paljettien rinnalla nyt erittäin trendikkäänä juhlakauden materiaalina.Tämän vuoden I love me -muotinäytösmeikki on raikas ja kuulas. Pääosassa on hyvinhoidettu iho ja selkeät, hyvinmuotoillut kulmakarvat. Kynnet ja huulet matchataan toisiinsa sopiviksi yhdenmukaisilla sävyillä ja luomilla nähdään ajankohtaisia luumun ja viinin sävyjä. Ripsissä haetaan luonnollista lookia ripsivärin avulla ja irtoripset unohdetaan tällä kertaa kokonaan. Muotinäytöksen meikeistä ja hiuksista vastaa Sirpa Mansner.


Muotinäytöksen suunnittelusta vastaavat tänä vuonna stylisti ja muotitoimittaja Sofia Oksanen sekä stylisti Anu Laapotti, joka on ollut mukana järjestömässä I love me -näytöksiä aiempinakin vuosina. Oli hienoa päästä seuraamaan Sofian ja Anun työskentelyä! Isoa osaa tällaisten näytösten järjestelyissä näyttelee tietysti videoscreen, josta stylistit seuraavat tarkasti mallien kävelyä ja haluttujen koreografioiden toteutumista. 

Jututin kulissien takana myös ihanaa, näytösassistentin hommia tekevää Meriä, joka auttoi omaa malliaan pukeutumaan kiireisten asuvaihtojen aikana. Jokaisella mallilla on näytöksessä oma pukija, joka avustaa vaatteiden ja asusteiden kanssa ja huolehtii siitä, että kokonaisuus näyttää moitteettomalta. Viimeisen tarkistuksen tekee vielä stylisti ennen kuin mallit suuntaavat catwalkille.


Näytöksessä on mukana myös Vuoden Nuoreksi Suunnittelijaksi valitun Heidi Karjalaisen upeita luomuksia. Vuoden Nuori Suunnittelija -kilpailun osallistujien oli suunniteltava itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi Suomi 100 -kansallispuku, joka on uusi ja tuore näkemys suomalaiseen pukeutumiseen. Karjalaisen kansallispuku koostuu kahdesta osasta ja sen inspiraationa toimivat miesten liituraitainen housupuku ja naisten juhlamekko.

Suosittelen ehdottoman lämpimästi katsastamaan muotinäytökset I love me -messuviikonlopun aikana. Jokaisena messupäivänä järjestetään useampi muotinäytös: perjantaina ja lauantaina neljä näytöstä ja sunnuntaina kolme muotinäytöstä, joista löytyy tarkempaa tietoa täältä. Ihania messuhetkiä!


* yhteistyössä Messukeskuksen kanssa

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

4 kommenttia

 1. Anonyymi10/20/2017

  Wow - looking goon! Näytöstä odottaen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa tämän vuoden yksi tai vaikka useampi messumuotinäytös! Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Anonyymi10/21/2017

  Tyylikkäitä asuja:) t.Jani-75

  VastaaPoista
 3. Näytös oli ihan huikeaa katsottavaa. Omistin itse sille kokonaisen postauksen kun olin niin innoissani. Kiva oli kanssasi kurkata myös kulissien taakse :)

  http://styleheaven-marjorie.blogspot.se/2017/10/i-love-fashion-2017-muotinaytos.html

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig