12/10/2017

BEST BLOGGER DAY



Syksy on tunnetusti vilkasta aikaa pr- ja viestintätoimistoille, kun kauden trendit sekä ensi kevään ja kesän S/S18 uutuudet esitellään toimittajille ja muille sidosryhmille. Viime viikolla käväisin Akvamariini Porter Novellin Best Blogger Day -päivässä, jossa riitti monenlaista nähtävää ja ihasteltavaa! Jo ennakkoon olin intoillut kovasti Anastasia Beverly Hillsin uusiin meikkituotteisiin tutustumista, sillä olen ollut todella tyytyväinen merkin Brow Definer -kulmakynään sekä puuterimaiseen ABH Contour Kit -korostus- ja varjostuspalettiin. Juuri saapuneista Anastasia uutuuksista minua ihastuttivat erityisesti monikäyttöiset Blush Trio -paletit sekä Liquid Glow -korostus- ja hohdevärit. Poskipunapaleteista löytyy neljä eri vaihtoehtoa, joista on helppo valita omalle iholle kylmyydeltään/lämpimyydeltään sopivin. Omalle iholle sopisi todennäköisesti parhaiten Cocktail Party -niminen paletti, joka sisältää kauniita persikkaisen ja pinkin sävyjä. Toinen hyvä vaihtoehto viileälle ihonsävylle on Pink Passion -paletti, jossa on aavistuksen kylmempiä, lilaan taittuvia vaaleanpunaisen sävyjä.


ABH:n Liquid Glow -korostus- ja hohdeväreistä löytyy myös neljä eri sävyvaihtoehtoa, joista sain kotiin testattavaksi heleään vaaleanpunaiseen taittuvan, Oyster-nimisen sävyn. Hohdeväri on muutaman testikerran jälkeen osoittautunut todella toimivaksi, sillä se sulautuu kauniisti iholle ja antaa hohtavan kuulaan lopputuloksen. Olen käyttänyt  tätä korostusväriä myös silmien sisänurkissa tuomaan valoa katseeseen. Tästä tuotteesta on tulossa vielä lisää juttua myöhemmin!


Päivän aikana pääsimme tutustumaan myös Jyskin sisustustuotteisiin ja kauden uutuuksiin. Vihreä on nyt todella trendikäs väri sisustuksessa ja olen itsekin lämmennyt sille, sillä sohvaltamme löytyy jo yksi sammaleenvihreä samettityyny. Haluaisin koota keittiöpöydälle talvikautta varten myös vihreistä, lasisista ja metallisista elementeistä (kenties myös muutamasta kaktuksesta) koostuvan asetelman. Ripaus vihreää raikastaa minusta kivasti perinteistä musta-valko-harmaavoittoista sisustusta varsikin näin viileään vuodenaikaan, kun ulkona on synkkää ja sateista.


Viileästä kelistä puhuttaessa mieleen nousee heti muhkea untuvatakki, jonka suojaan haluaa käpertyä, kun taivaalta sataa räntää vaakatasossa! Kotimaisen Joutsen-merkin muhkeat untuvatakit näyttivät ja tuntuivat supermukavilta ja näissä ei takuulla jäädy kovemmillakaan pakkasilla. Omaa silmääni miellytti erityisesti merkin graniitinmusta, hupulla varustettu Holly-takki, joka olisi täydellinen syksyn ja talven vaunulenkeille. Vaakatikatussa takissa on kaulaa ihanasti lämmittävä pystykaulus ja irrotettava suojaava huppu.


Purjehdusbrändinä tunnetun Helly Hansenin pisteellä katse kiinnittyi heti suloisiin kumppareihin, joissa oli pitkät, kiristettävät varret. Ihastuin todella paljon myös sovittelemaani valkoiseen toppatakkiin, josta en harmikseni ehtinyt napata kuvaa. Sovittamastani takista löytyi juuri ne kaikki ominaisuudet, joita toppatakilta haluan: lyhyt vyörärömalli, huppu sekä tyylikäs, mutta vettähylkivä päällyskangas. Helly Hansenin valikoimassa on myös ihania, hieman pidempiä ja ohuempia säänkestäviä takkimalleja herkullisissa sävyissä.


Nivea on tuonut kauppoihin Urban Skin -ihonhoitotuotteet, jotka on suunniteltu nimenomaan hektisen kaupunkielämän iholle asettamiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Tuotteet ovat erittäin kosteuttavia ja sisältävät muun muassa vihreää teetä, antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on ainesosa, josta kiitän erityisesti, sillä se toimii oikeasti ja tekee ihosta välittömästi virkeämmän ja sileämmän näköisen. Sain kotiin testattavaksi Urban Skin -sarjan puhdistavan Detox-pikanaamion, Protect-päivävoiteen sekä kosteuttavan Detox-yövoiteen, joka poistaa tuotelupauksen mukaan iholta yön aikana kuona-aineita. Kiva päästä testailemaan näitä - lämmin kiitos vielä Akvamariinille! Palataan ja upeaa torstaita!



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig