03/10/2017

NEW IN: LOUIS VUITTON VANCHETTA STRAP


Ihanaa lokakuun alkua babes! Louis Vuitton -kokoelmani täydentyi hiljattain Vanchetta Strap -nahkahihnalla, joka onkin ehtinyt jo vilahtaa muutamissa asukuvissani. Olin jo pidempään pohtinut erillisen hihnan hankkimista monokuosiseen Pochette NM -laukkuuni, joka on osoittautunut muutaman vuoden käyttökokemuksen perusteella varsin näppäräksi. Pienestä koostaan huolimatta laukku vetää sisäänsä kaikki tärkeimmät jutut - puhelimen, avaimet, kortit, puuterin, huulikiillon sekä poskipunan. Sinne mahtuu tarvittaessa myös Olympus Pen Mini -kamera, jolla yleensä kuvaan lähes kaikki blogikuvat. Pochette NM on Vuittonin vanhempaa mallistoa, eikä sitä enää valmisteta. Alkukeväästä Vuitton ilmoitti lopettavansa kaikkien pienten canvas-laukkujensa valmistuksen, joten myöskään uudempaa Pochettea, Evaa, Millaa ja Favouritea ei enää saa tulevaisuudessa. Itse olin pohtinut Eva-laukun hankintaa, mutta sen saaminen on kiven alla ja nyt kun hankin tämän pidemmän hihnan Pochetteeni, en oikeastaan enää koe tarvetta hankkia toista samantyyppistä laukkua.

Ostamani Vanchetta Strap on Vuittonin klassista vaaleaa nahkaa ja 120 cm pitkä.  Parasta on se, että  hihna on säädettävä! Evassa on vastaava hihna ilman säätömahdollisuutta ja se on omaan makuuni vähän turhan pitkä, vaikka olen 173 cm. On kiva, että hihnaa voi muunnella ja pitää sitä talvella hieman pidempänä toppatakin kanssa käytettynä ja kesällä vastaavasti lyhyemmällä, kun pukeutuminen on kevyempää. Tällä hetkellä hihna on ollut minulla jo pidempään lyhimmällä mahdollisella säädöllä ja olen ollut tosi tyytyväinen. On kiva, ettei laukku osu farkkuihin kävellessä ja ota osumaa tai värjäydy. Voin siis ehdottomasti suositella tätä säädettävää hihnaa, jos pohdit vastaavan hankkimista. Pochetteenhan ei tule mukaan pitkää hihnaa, ainoastaan lyhyempi nahkahihna, jota olen itse käyttänyt ranteen ympärillä. Säädettävä hihna löytyi muuten Vuittonin FB-ryhmän kautta ja hankin sen luotettavalta myyjältä täysin käyttämättömänä kuitin ja laatikon kera. Kiitos vielä myyjälle hyvistä kaupoista!


Pochette on saanut hurjasti lisää käyttöä pitkän hihnan hankkimisen myötä, sillä aiemmin se kulki joko Neverfullin sisällä tai ranteessa roikkuen. Lapsen kanssa liikkuessa crossbody-malli on aika ehdoton ja helpottaa tekemistä, kun molemmat kädet ovat vapaina. Näissä Turussa napatuissa kuvissa näkyy myös laukun väreihin kivasti sopiva Zaran pom-pom -tupsu.


Aiemmin käytin Pochettea niin, että se kulki kädessä nahkahihna ranteen ympärille kiepsautettuna. On kiva, että hihnaa voi vaihdella ja esimerkiksi hienommissa juhlatilaisuuksissa tykkään käyttää laukkua näin clutch-tyylisesti ilman pidempää hihnaa. Yksi laukku, monta käyttötapaa!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

1 kommentti

Blogger Template Created by pipdig