31/10/2017

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ LASTENHUONEEN UUSI ILME


Hellou ja mahtavaa tiistaita! Meillä on uusittu hieman lastenhuoneen sisustusta syksyn saatossa ja nyt siellä alkaa näyttää siltä, miltä haluankin. Se on todella kiva, koska täällä suunnitellaan jo kovasti sunnuntaina 1-vuotta täyttävän pienen poikamme ensimmäisiä syntymäpäiviä ja vieraat pääset sitten samalla näkemään tuon uudistuneen lastenhuoneen ilmeen. Kirjoittelin täällä jo ennen Jonatanin syntymää pienen pojan huoneen tärkeimmistä hankinnoista ja nyt, kun ensimmäinen vauvavuosi alkaa olla takana, on tullut tehtyä muutamia uusia hankintoja olemassa olevien rinnalle. Yksi suloisimmista on tämä valkoinen Lightbox -valaisin, jonka sain valita Minime.fi -verkkokaupan kattavasta Lightbox-valikoimasta. Minime.fi on ihana verkkokauppa, joka myy vauvojen ja lasten tarvikkeita, sisustustuotteita ja leluja. Tuotemerkkejä löytyy kymmenittäin ja omat suosikkini heiltä ovat Elodie DetailsLittle Lovely Company, Färg & Form sekä Lulujo.  

Olin suunnitellut Lightboxin hankkimista jo pidempään ja omaa silmääni miellytti eniten tämä meille tullut, Little Lovely Companyn täysin valkoinen boxi. Lightboxeja on vilahdellut tiuhaan muissakin blogeissa ja minusta on ihana, että siihen saa vaihdettua haluamansa tekstin vaikka joka päivä fiiliksen mukaan. Pakkauksen mukana tulee yhteensä 85 kirjainta ja symbolia. Kirjaimet on valmistettu ohuesta muovista ja ne on helppo liuttaa boxin kolmelle riville. Meillä koko A4, mutta Lightboxeja löytyy Minime:n valikoimasta myös pienemmässä A5-koossa sekä jättikokoisena XL-versiona.


Lightboxin lisäksi meillä on lastenhuoneen lipaston päällä Ikeasta hankittu söpö pöllövalaisin, joka riittää hyvin iltavaloksi Lightboxin rinnalle. Lipaston päältä löytyy myös ystäväpariskunnalta saatu Le Petit Prince -soittorasia, hiljattain käyttöön otetut baby-Uggit ja kastelahjaksi Jonatanin mummilta saama hopeinen säästölipas. Lipaston päällä säilytetään myös päivittäin käytössä olevia ihonhoitotuotteita. Rakastan ranskalaisen Sophie de Girafen tuotteita ja tällä hetkellä meillä käytössä heidän ihanan täyteläinen SOS Cream Face & Body -voiteensa sekä yhdeksi uudeksi luonnonkosmetiikan lempparimerkikseni nousseen puolalaisen Naturativen Moisturising Body Balm for Babies and Newborns -vartalovoide. Sain voiteet kotiin testattavaksi taannoisilta I love me -messuilta ja molemmat ovat toimineet erinomaisesti poikamme paikoitellen hyvin kuivan ja herkän ihon hoitamiseen!


Keväällä hankimme Jonatanille pinnasängyn, ja päädyimme pienen pähkäilyn jälkeen Ikean simppeliin, kokopuiseen malliin. Halusin ehdottomasti valkoisen pinnasängyn, joka sointuisi hyvin huoneen vaaleisiin sävyihin. Ensimmäiset kuukaudet Jonatanin synnyttyä pärjäsimme babynestin ohella hienosti Vaavi-sängyllä, jota voin lämpimästi suositella! Vaavin saa näppärästi tilattua kotiin ja palvelu toimii vuokrausperiaatteella.  

Pinnasänkyyn hankin taannoin musta-valkoiset Elodie Detailsin Graphic Grace -nimisen vuodevaatesetin. Settiin kuuluu pussilakana ja tyynynpäällinen ja tykkään tosi paljon tuon kuosin simppelistä graafisuudesta. Olen innostunut Elodien kuoseissa muutenkin erityisesti modernin selkeistä linjoista, joista ehdottomia suosikkejani tällä hetkellä ovat Graphic Devotion ja mustavalkoinen Dots of Fauna. Tämä ihastuttava Dots of Fauna -kuosinen Elodien Pearl Velvet Blanket -peitto on hankintalistallani, koska se sopisi täudellisesti hoitolaukkuun ja vaunuissa lisälämmikkeenä ja tuulensuojana käytettäväksi. Tuotelupauksensa mukaan peitto säilyttää ylellisen pehmeytensä lukuisista konepesuista huolimatta ja Pearl Velvet -materiaali kykenee imemään kosteutta itseensä tuntuen kuitenkin kuivalta. 

  
Pienen sänkyä vartioi miehen siskolta ja hänen siskoltaan lahjaksi saatu valkoinen jättikarhu ja sängyssä on aina odottamassa kettu-unilelu, joka soittaa joka ilta unisävelmän.


Jo ylemmissä kuvissa vilahtanut, Minime:ltä saatu Elodien harmaa Marble Grey -sävyinen StoreMyStuff -säilytyskori on osoittautunut käytössä ja järjestyksen ylläpidossa ihan loistavaksi! Tähän kankaiseen koriin mahtuu uskomattoman paljon tavaraa ja tällä hetkellä se vetää sisäänsä Jonatanin kaikki rakkaimmat lelut. Tykkään myös korin tyylikkäistä nahkakahvoista. Kevyttä koria on todella helppo liikutella huoneesta toiseen ja usein se löytyykin olohuoneen leikkimaton vierestä, jossa pääsäntöisesti leikitään ja luetaan yhdessä äidin kanssa kirjoja päivisin.


Tämä täällä aiemmin vilahtanut Ikean ihana mobile on siirtynyt hoitopöydän yltä kattoon, jossa se ilahduttaa pientä huoneenhaltijaa kovasti. Ikeasta löysimme myös kauniin vaaleanharmaat pimennysverhot, jotka ovat olleet käytössä erittäin hyvät ja taittaneet pahimman keskipäivän auringonpaisteen. Ikkunalaudalla komeilee minimme tennarikokoelma, joista suurin osa on saanut tosin jo väistyä talvikenkien tieltä.

Kankainen pyykkikori, jonka löysin saattumalta eräästä Kluuvin jo lopetetusta sisustusliikkeestä, on ollut paitsi kaunis, myös erittäin kätevä arkikäytössä. Koriin saa nopeasti heitettyä likaiset vaatteet pesuun pääsyä odottamaan. Korin reunalle saa myös näppärästi heitettyä kylpypyyhkeen kuivamaan pienen hoitopöydällä pukemisen ajaksi. Tämä LuinSpan ihana huppupyyhe on päivittäin käytössä oleva babyshower-lahja kummitädiltäni.

Mitäs tykkäätte tästä lastenhuoneen ilmeestä? Ja onko Minime.fi teille tuttu? Mitä parhaita Halloween-tiistaita ja palataan!


* yhteistyössä Minime.fin kanssa

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

2 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig