21/02/2011

Uusia kosmetiikalöytöjä

Jälleen varsin vauhdikas teatterin, viinin, hyvän ruuan ja erinomaisen seuran parissa vietetty viikonloppu on takana. Maanantai sai kuitenkin piristystä muutamista uusista kosmetiikkalöydöistä, jotka pikashoppasin töiden jälkeen keskustasta. Uusimman Olivia-lehden "Löydä oma varjostusväri"-artikkelin (osa 4/12 sarjassa Kokoa täydellinen meikkipussi) innoittamana päätin kokeille näin talven myötä melko vaalealle iholleni paria uutta varjostusväriä, jotka löysin H&M:ltä. Toinen on hieman helmiäinen Blusher-poskipuna (sävy 15 Bronze), joka levittyy iholle mielettömän hyvin eikä taitu liikaa punaiseen. Tätä ajattelin käyttää erityisesti poskipäille valoa ja luonnollista hehkua tuomaan. Toinen löytöni on täysin matta Compact Powder-kivipuuteri (sävy 15 Deep Beige), jota voi hyvin käyttää koko kasvoilla varjostusten luomiseen. Aikaisempi suosikkini on ollut MAC:in täysin matta Bronzing Powder (sävy Golden), jota on ollut mahdollista käyttää myös aurinkopuuterina läpi vuoden.


Mukaan tarttui myös persikanpinkki We Care Iconin Magnetic Lips Perfect Shine Lip Gloss -huulikiilto, jossa on muuten mielettömän hyvä levitysharja! Lisäksi plussaa siitä, että huulikiilto ei sisällä parabeenejä ja tuotteen hinta-laatusuhde on myös erittäin toimiva :) Olin pitkään etsiskellyt myöskin mattaa, tummansävyistä luomiväriä kestävän smoky eyes-silmämeikin luomiseen. Sopiva sävy löytyi runsaasti väripigmenttejä sisältävästä Make Up Storen Microshadow-luomivärisarjasta. Valintani oli tummanharmaanlila sävy nimeltä Nightfall,jolla saa luotua todella intensiivisen katseen. Luomiväriä täydentämään hankin tummanvioletin Rimmelin Soft Kohl Kajal Eye Liner Pencil -kynän. Näillä apuvälineillä on tarkoitus taikoa sumuisen pehmeä, sinisenvihreitä silmiä korostava silmämeikki á la Charlize Theron ja Jennifer Lopez:


Onnistuneen shoppailureissun jälkeen saavuin kotiin, jossa minua odotti iloinen yllätys: hartaasti odottamani kirje Everyday Mineralsilta oli kolahtanut päivällä postiluukustani! Tilasin nimittäin kolmisen viikkoa sitten kyseisen jenkkiyhtiön nettisivuilta Try Me Base Light -kokeilusetin, johon sisältyi viisi eri vaalean ihon pohjustustuotetta kokeilupakkauksissa. Mukana oli puolipeittävä mineraalipuuteri Semi Matte Base sävyissä Light ja Light Neutral, hieman peittävämpi Matte Base sävyssä Soft Butter Peach, Intensive Base sävyssä Fair Medium ja kuultoa tuova Original Glo Base -meikkipuuteripohja sävyssä Winged Butter. Kaikkia mainitsemiani mineraalipuuterikoostumuksia- ja sävyjä voi sekoilla keskenään ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ja nyt sitten vain testailemaan!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Hei :) Miten sait noi tilatuksi? Itse olen useampaan otteeseen yrittänyt ja aina se tarjoaa huikeita summia postikuluiksi ja ne pitäisi maksaa joko Creditillä tai Paypalilla.. En siis viitsi lähteä näitä "ilmaisia" näytteitä tilaamaan ollenkaan.. :D

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tilasin nuo luottokortin kautta, sivusto ei tosiaan anna kovinkaan paljon muita maksuvaihtoehtoja :( Yhteensä tilaus tuli maksamaan 4,64 dollaria, joka koostuu käsittely- ja postituskuluista. Itse tuotetestereistä sai viiden dollarin alennuksen eli niiden hinnaksi tuli siten $0. Toivottavasti tästä oli apua, nuo tilaamani testerit vaikuttavat kyllä tosi hyviltä! :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig