23/05/2011

Sushia, samppanjaa ja vuosipäivän juhlintaa

Pakko ihan alkuun hehkuttaa, että oli aivan upea viikonloppu, joka vieläkin saa hymyn nousemaan kasvoille. Toivottavasti myös kaikki lukijat pääsivät nauttimaan aurinkoisesta säästä :) Juhlimme nimittäin poikaystäväni kanssa vuosipäiväämme lauantaina ja koin ihanan yllätyksen, kun minut johdatettiin Fredrikinkadulla sijaitsevaan Sushibar & wineen. Paikka oli sisustettu kivan graafiseen tyyliin mustavalkoisen niukkaeleisesti ja skandinaavista vaaleaa puuta japanilaiseen tyyliin yhdistäen. Päädyimme tilaamaan sushilajitelman, johon kuului erilaisia nigirejä sekä makirullia sekä sushien seuraksi sopivaa, erittäin hyvää itävaltalaista riesling-valkoviiniä. Lisäksi tilasimme shake-lohisashimilautasen ja grillattua lohifilettä, ponzusoijaa ja seesaminsiemeniä sisältävän nyc sashimi-lajitelmiin kuuluvan yaki shake-annoksen. Kaikkien annoksien raaka-aineet olivat erinomaisen tuoreita ja sushi-lajitelmasta oli kiva testata uusia makuelämyksiä, mm. siika- ja yellowtailnigireitä. Voin kyllä lämpimästi suositella paikkaa kaikille! Valitettavasti ravintola ei ota vastaan pöytävarauksia, joten pieneen odotteluun kannattaa varautua. Itse satuimme paikalle juuri sopivaan aikaan hieman ennen kello kuutta lauantaina ja saimme kivan pöydän samantien.Sushilla herkuttelun jälkeen jatkoimme iltaa Töölössä, jonne saapuivat myös siskoni ja yhteisiä ystäviä ennen kuin suuntasimme Club Kappelin avajaisiin Esplanadille. Poikaystäväni yllätti minut iltaa istuessamme vielä samppajalla ja kilistelimme myös tyttöjen kanssa maljoja vuosipäivämme kunniaksi. Club Kappelissa oli jälleen kerran loistava meno ja terassillakin tarkeni todella hyvin tehokkaiden lämmityslamppujen hehkussa. Kiitos ihanasta illasta vielä tuhannesti kaikille, erityisesti rakkaalle O:lle!


Aurinkoisen sunnuntain (ja sen ihan virallisen vuosipäivän) kunniaksi päätimme pakata ison villahuovan piknickassin pohjalle ja lähteä nauttimaan auringosta Kaivopuistoon kuohuviinipullon, herkullisten juustojen, kanasalaatin, cashewpähkinöiden, viinirypäleiden ja suklaan kera. Tämä oli samalla kevään toinen virallinen piknic heti vapun jälkeen ja lisää on varmasti tulossa heti säiden salliessa! Seuraamme Kaivopuistossa liittyi myös erittäin hyvä ystäväni A siskoineen sekä suloinen bichon frise Henkka, joka hullaantui täysin viinirypäleisiin :)
Piknicin jälkeen teimme vielä pienen kävelylenkin Kaivopuiston rannassa ja suuntasimme Café Ursulan terassille herkuttelemaan jäätelöannoksilla. Hyvästä ruuasta, juomasta ja ennen kaikkea loistavasta seurasta tuli viikonloppuna nautittua: tällaisia viikonloppuja ehdottomasti lisää ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

  
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig