06/08/2012

Loving the style: Olivia Palermo

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Viikonloppuni sujui mainiosti kauniista säästä nauttien, Mattolaiturilla ja Esplanadin puistossa kahvitellen, vanhaa kauppahallia kierrellen ja kokkaillen. Viikonloppuna tuli myös nukuttua todella hyvin, joten olo on varsin virkeä! Kiitos vielä kummitädilleni ja hänen perheelleen mainioista perjantai-illan herkuista, oli kiva viettää iltaa isolla seurueella. Toivottavasti myös teidän kaikkien viikonloppu sujui mukavasti :)

Nyt on vuorossa Loving the style -sarjan kolmas postaus, joka esittelee tällä kertaa vuonna 1986 syntyneen, reality tv-näyttelijän ja mallin Olivia Palermon huikaisevan upeaa tyyliä. Rypyttömät, räätälöidyt ja oikean kokoiset vaatteet yhdistettynä huikeisiin piikkikorkoihin ja ihaniin laukkuihin nostavat Olivian tyylin arjen yläpuolelle. En ole vielä kertaakaan bongannut häntä lehtikuvista huonosti tai huolimattomasti pukeutuneena ja yleensä tähden asukokonaisuudessa on kaikki pienintäkin yksityiskohtaa myöten paikoillaan. Tarkka kontrolli näin loppuun asti hiotun ulkoasun suhteen vaatii varmasti suurta vaivannäköä, mutta on sen arvoista!

Pidän myös siitä, että Olivia uskaltaa kerta toisensa jälkeen rikkoa rajojaan ja kokeilla jotain uutta. Tätä trendsetteriä kannattaa ehdottomasti seurata ja napata Olivian tyylistä vinkkejä myös omaan arkipukeutumiseen. Huomatkaa muuten, kuinka upealta kiiltävä neule näyttää farkkujen ja mustien mokkasaappaiden kanssa. Kiiltäviä paljetein koristeltuja hiekan, valkoisen ja mustan sävyisiä neuleita on juuri nyt ainakin Zaran valikoimissa, sillä hienostunut kimallus on yksi syksyn ja talven trendeistä.
Statement-korut ovat olleet Olivian käytössä jo pitkään ja kuten nämä hänesta napatut kuvat osoittavat, saa niillä muutettua asukokonaisuuden ilmettä helposti juhlavammaksi ja kiinnostavammaksi. Omassa pukeutumisessani statement-korut ovat käytössä lähes päivittäin ja niitä on kertynyt kattava varasto, joista on helppo valita sopiva koru eri asukokonaisuuksien seuraksi. Arkipukeutumisenkaan ei tarvitse olla tylsää ja siihen saat statement-koruilla loputonta vaihtelua ja hohdokkuutta.Upean sävyiset, kiiltävät ja terveen näköiset hiukset ovat Olivian ehdoton tavaramerkki. Hänelle sopii loistavasti suoritusraudalla piikkisuoraksi suoristettu polkka, kevyet luonnolliset laineet tai huolettomasti koottu nutturakampaus. Olivian meikki on myös melko luonnollinen ja usein tähti lisää vain volyymia pitkiin ripsiinsä ja hennonsävyistä kiiltoa huulille.
Tyttömäiset yksityiskohdat sopivat Olivian tyyliin loistavasti, sillä hän on olemukseltaan todella siro, eikä "huku" pitsien ja röyhelöiden keskelle, Kokonaisuus ei myöskään näytä liian kermakakkumaiselta, kun pitää muut asusteet yksinkertaisina ja harmonisen sävyisinä.
Tehostevärit ovat tärkeä osa Olivian upeaa tyylikkyyttä ja hän osaa käyttää niitä taitavasti. Oranssi bleiseri, hopeiset kengät, neovihreän sävyinen laukku...kaikki loistavia piristäjiä ja huomion kiinnittäviä muuten melko neutraaleissa asukokonaisuuksissa.kuvat all over press

Toivottavasti piditte tästä postauksesta ja seuraavaksi Loving the Style -sarjassa on esittelyssä länsimaapurissamme erittäin tunnetun muoti-ikonin tyyliä.

Palataan pian,
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig