08/04/2013

Hullujen päivien keskiviikon suosikit

Yksi jokavuotisista selkeistä kevään merkeistä, Stockan Hullut päivät, ovat pian taas täällä! Viikonloppuna ehdin jo useampaan otteseen selailemaan postiluukusta kotiin kolahtaneen kuvaston läpi ja merkitä omat suosikkituotteeni. Huomasin, että keskiviikkona myyntiin tulevat Ralph Laurenin nahkaiset ballerinat sekä Michael Korsin MK-logolla kuvioidut kangasballerinat. Aivan ihania ja molemmissa myös upeat soljet! Tuo Ted Bakerin nahkavyö houkuttelee myös ja kosmetiikka- ja hiustenhoitopuolelta vastaan tulivat Guerlainin Terracotta Bronzing Powder -aurinkopuuteri, The Body Shopin vartalonhoitotuotteet ja Osiksen Dust It -hiuspuuteri aikas hyvään hintaan :) Tarjolla on siis jälleen vaikka mitä kivaa, mitkä ovat teidän suosikkituotteenne Hullareilta?

Kivaa alkanutta viikkoa!
xoxo Laura
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi4/15/2013

    Tää nyt ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta löysin sun blogis vasta ja huomasin, että vietit toissa kesänä juhannusta sappeella :) Ajattelinkin kysyä, että millanen paikka se on juhannuksena? Oliko paljon nuorisoo tai porukkaa ylipäänsä tai mitään järjestettyä ohjelmaa? :D Mietitään oman kaveriporukan kanssa, että pitäiskö mennä sinne tänä juhannuksena, suosittelisitko ite sitä paikkaa? :)

    VastaaPoista
  2. Heips! Vietimme tosiaan isolla kaveriporukalla juhannusta Sappeella toissa kesänä. Meillä oli vuokrattuna yksi päämökki, jossa grillattiin ja hengailtiin muutenkin pääsääntöisesti, ja lisäksi muutamalle hengelle lisämajoitus n. 100 metrin päässä sijaitsevasta huoneistohotellista. Sappeella oli musta leppoista tunnelma ja ehdotonta plussaa oli se, että mökit sijaitsivat melko lähellä toisiaan, joten tutustuminen naapureihin oli helppoa. Pääosa (ehkä kaikki?) mökkeilijöistä oli nuoria ja moni lähti illaksi muitaakseni Masto-nimiseen ravintolaan, joka sijaitsee vuokramökkien läheisyydessä. Mikään supererityinen ravintola ei ole kyseessä, mutta seurahan ratkaisee :) Voisin kyllä suositella Sappeeta, jos pitää rennosta oleilusta, grillailusta ja mökkibileistä :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig