27/04/2013

Starbucks Skinny Latte @ Café Piritta

Hello everybody! Vitsi, että oli hauska herätä tähän lauantaiaamuun, sillä eilisen tahkomisen jäljiltä gradua on nyt kasassa huimat 70 sivua, johon tulevat vielä lähteet ja liitteet päälle. Erittäin hyvä fiilis siis ja ihana päästä tänne bloginkin puolelle pitkästä aikaa, kun alkaa stressitaso hieman tasaantua :)

Otsikko antaakin jo hieman osviittaa siitä, mitä ajattelin tänään jakaa. Sain nimittäin ilokseni kutsun Starbucksin uutuustuotteen Skinny Latten Suomen lanseeraustilaisuuteen. Skinny Latte täydentää Starbucksin kylmien juomien tuotekategoriaa, ja se on valmistettu vähärasvaisestta maidosta ja arabica-pavuista tehdystä kahvista. Lopputuloksena syntyi ensimmäinen kevyempi Starbucksin Suomessa lanseeraama jääkahvi, josta meille kertoi tarkemmin Starbucksin Country Manager Stefan Kemp.  Tilaisuus pidettiin Helsingin Tokoinrannan Café Piritassa.Skinny Latte pohjautuu Starbucks-kahviloista tuttuun ja suosittuun kevyeen Starbucks Café Latte -juomaan. Stefan Kempin mukaan uutuustuotteen maku on Starbucks-kahveille ominaisen täyteläinen, mutta kaloreita on selkeästi vähemmän verrattuna normaaliin Café Latte -versioon.Maisteltavina oli myös muita Starbucks-jääkahvisarjaan aiemmin lanseerattuja makuja, kuten Starbucks Seattle Lattea, Caramel Macchiato Lattea ja Chocolate Mocha Lattea. Oma suosikkini näistä on ehdottomasti jo viime kesäisessä lanseeraustilasuudessa tutuksi tullut Caramel Macchiato Latte, joka toimii makeutensa vuoksi herkullisena jälkkärinä, joskaan ei nyt ihan joka päivä nautittuna :)Kahvitastingissa löydettiin muun muassa keskipaahtoiselle Starbuckin Organic Ethiopia Yirgacheffe -kahville sopivia makuyhdistelmiä, nam!


Tällä hetkellä Starbucksin kahveja voi toistaiseksi ostaa ainoastaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta Starbucks-rintamalla on kuulemma tulossa suuria uutisia eli jään ainakin itse odottamaan mielenkiinnolla tulevaa. Jospa ihan ihka ensimmäinen Starbucks-kahvilakin saataisiin vihdoin Suomeen?


Saimme tilaisuudessa muuten aikaan erittäin mielenkiintoisen keskustelun koskien keinotekoisia makeutusaineista ja niiden käyttöä elintarviketeollisuudessa. Itse komppaan kovasti stevian käyttöä sokerin ja yleisimpien makeutusaineiden asesulfaami-K:n ja aspartaamin sijaan, mutta stevia makuprofiili ei kuulemma saa tuotetesteissä kuluttajilta yhtä suurta hyväksyntää sokeriin ja yleisiin, paljon käytettyihin makeutusaineisiin verrattuna. Ehkä tulevaisuudessa tähän saadaan muutos, joka vaatii vielä pientä odottelua. Joka tapauksessa kiitos Starbucksille mielenkiintoisesta tilaisuudesta, odottellaan innolla tulevia uutisia!


Ihanaa lauantaina!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig