04 June 2013

Grillikauden avaus



lnnostuimme viikonloppuna "citygrillaamaan" joululahjaksi saamallani raclettegrillillä kesäisiä herkkuja. Tätä suosittelen muuten kaikille, sillä herkut valmistuvat todella nopeasti eikä raclettegrilli kärytä juurikaan sisällä. Ikkuna auki vain ja ruoka valmistuu nopeasti seurustelun lomassa. Suosittelen grillaukseen halloumijuustoa, tuoreita kasviksia ja vaikkapa kuorittuja jättikatkarapuja itse tehdyn chilikastikkeen kanssa nautittavaksi.


Meillä oli tällä kertaa melko kasvispainotteinen, parsan, tofun, tomaattien ja salaatin muodostama menu. S:n toiveesta grillillä kypsennettiin myös kesän ensimmäiset makkarat :)



Santa Marian Wasabi & Sesame -maustesekoitukselle loihdimme parsoille japanilaishenkistä twistiä a 'la Roca.







Oletteko jo avanneet grillikauden? Mua harmittaa, kun kerrostalossa asuvana ulkogrillaus on hieman haastavaa, mutta suosittelen kokeilemaan raclettegrilliä ehdottomasti, niin näppärä kapistus!

xoxo Laura
SHARE:

No comments

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig