13/11/2013

Juhlamekkosuosikkini Zalandolta

Odottavan aika on pitkä, kuten joku viisas on aikoinaan todennut. Tällä hetkellä jännitän nimittäin ihan kauheasti, ehtivätkö nämä Zalandolta tilaamani kaksi ihanaa juhlamekkoa perille ennen lauantaita, kääk! Päätin, että valmistujaisjuhliin tulen pukeutumaan joko puuterisiin samppanjan ja nuden sävyihin tai klassiseen, aina luotettavaan mustaan. Ensimmäinen vaihtoehto on TFNC-merkkinen vaalea mekko, joka on upeasti koristeltu pienillä helmillä. Tähän yhdistäisin nudensävyiset korkkarit ja täällä blogin puolellakin vilahtaneen Guessin clutchin. Mekko löytyy tämän linkin takaa.




Toinen vaihtoehto, jonka tilasin sovitukseen on tämä Vilan upea, hihallinen pitsimekko.Tähän on helppo yhdistää jo vaatekaapistani löytyvät, kultaisilla yksityiskohdilla varustetut Michael Korsin mustat korkkarit ja pieni musta iltalaukku. Samaista mekkoa löytyy myös tummansinisenä ja mekkoon pääset klikkaamaan tästä.



Zalandon valikoimassa on myös upeita asusteita, jotka sopivat sekä vaalean että mustan mekon kavereiksi. Tilasin mekkojen lisäksi vielä nämä Ted Bakerin upeat Tempany-korvakorut, jotka sopivat täydellisesti lähestyvään joulujuhlasesonkiin. Plussaa on erityisesti se, että nämä korvikset menevät kauniisti sekä kullan että hopeansävyisten asusteiden kanssa, ihanat! Söpöön säilytyspussukkaan pakatut korvikset ovat myös mainio joululahjavinkki ja ne löytyvät mukavasti alennetulla hinnalla täältä.



Zalandolla on parhaillaan menossa vielä sunnuntaihin 17.11 asti kestävä Designer Sale,  jossa on tarjolla mm. Michael Korsin, Tiger of Swedenin sekä DAY Birger et Mikkelsenin upeita vaatteita ja asusteita hyvällä alennuksella. Klikkaa kampanjaan tästä:


F_premium 728x90

Palataan pian ja ihanaa päivää teille! 

* postaus sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig