03/12/2013

Parhaat mekot talven juhliin - Black with a twist!

Moni on varmaan jo tässä vaiheessa ennättänyt nauttia tämän vuoden ensimmäiset jouluglögit ja piparit ja juhlia pari viikkoa sitten käynnistynyttä pikkujoulukautta. Juhliin tykkään itse pukeutua yleensä aina kauniiseen mekkoon, joka tekee olosta juhlavan naisellisen ja huolitellun. Ja koska talvella on kiva verhoutua tummiin sukkahousuihin, valitsen talven juhliin usein sukkahousuihin matchaavan mustan mekon, jota elävöitän kullan tai hopean kaltaisin metallisävyin.

Upeita mekkoja onkin tänä vuonna näkynyt mm. Nellyn, Bubbleroomin ja Zalandon valikoimissa, joista poimin omat suosikkini tähän postaukseen. Hihalliset mekot ovat muuten talvella ihania, sillä ne pitävät käsivarret lämpiminä! Lisäglamouria ja juhlavuutta asuun saa trendikkäällä pitsillä, jota on nähty tänä vuonna paljon useiden valmistajien valikoimissa. Nämä klassiset mallit kestävät aikaa, sillä musta on aina in.

Kullan ja mustan yhdistelmässä on vain sitä jotain, johon tämä harakka iskee aina silmänsä! Ylimmän rivin kaksi reunimmaista mekkoa on helppo yhdistää kultaisiin asusteisiin tai pukea jakun kaveriksi. Keskellä ylärivissä näkyvä Zalandon Mildred-mekko, johon iskin erityisesti silmäni, on jo itsessään niin näyttävä, ettei se juuri asusteita kaipaa. Kannattaa myös säväyttää tyttöjen illassa upeasti istuvalla mekolla, jossa on jokin kaunis yksityiskohta, kuten tyttömäiset pitsiset hihat tai yläosan paljettikirjailu. Näissä mekoissa säihkyt myös esimerkiksi työpaikan pikkujouluissa!

Alarivi: täältä / täältä / täältä


Huolella valittu juhlamekko kruunataan kauniilla asusteilla. Tässä kolme omaa silmääni erityisesti miellyttänyttä asusteyhdistelmää, jotka on helppo liittää mustaan mekkoon. Kullan ja hopean ystäville löytyvät ihanilla yksityiskohdilla varustetut kengät, pikkulaukut ja korvakorut, jotka tekevät asuskokonaisuudesta huolitellun ja juhlavan. Are you ready for party?


Keskimmäinen rivi:täältä / täältä / täältä


Kohta juhlitaan itsenäisyyspäivää ja tänä vuonna presidenttiparin vastaanotolla pukukoodikin on normaalia rennompi, joskin toki arvokas ja tyylikäs. Uskonkin, että paljon tullaan näkemään kauniita pikkumustia ja erikoisilla yksityiskohdilla varustettuja cocktail-mekkoja. Kivaa viikkoa ja palataan taas!

* sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig