06/06/2014

New slip-ons

Keskiviikkona kävi mieletön tuuri: löysin Zarasta juuri sattumalta pitkään haussa olleet leokuosiset slip-onit ja sattumalta vielä omassa koossani! Nämä kaunokaiset lymyilivät muiden vaaterekkien alla, ja onneksi bongasin ne sieltä, koska muuten olisi jäänyt harmittamaan ihan vietävästi. Muutenkin kierros Zaran Aleksin liikkeessä oli varsin onnistunut, koska kenkien lisäksi saaliiksi päätyivät mm. upeat leochinot ja puhtaanvalkoinen siisti toppi kesärientoihin ja toimistolle. Niistä tulossa kuvamateriaalia myöhemmin ja asupostauksiakin pitäisi taas ehtiä räpsimään. Blogivinkkinä muuten uusi suosikkini, Sofia Ruudun blogi, joka löytyy täältä. Itse on siihen totaalisen koukuttunut ja Sofian OOTD-kuvat ovat uskomattoman upeita!


Kivaa alkavaa viikonloppua!
SHARE:

3 kommenttia

 1. Eikä miten täydelliset kengät! :) Slip-oneja olen itsekin etsiskellyt, mutta vielä ei ole tullut vastaan sopivia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista ja nuo olivat tosiaan mahtava löytö! Tuntuu tosiaan, että etenkin nuo leokuosiset slip-onit ovat kiven alla, ja loppuunmyyty monesta paikasta :( Kivaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nimenomaan jotain leokuosisia (tai vastaavia "huomionherättäjiä") olen etsinyt, mutta kaikkialla tuntuu olevan vain tylsiä perusvärejä :D No, ehkä ne vielä löytyvät jostain! Ihanaa kesää sullekin! :)

   Poista

Blogger Template Created by pipdig