30/06/2014

Viikon inspiroivimmat lookit

Tällä kertaa luvassa uusi postausidea, Viikon inspiroivimmat lookit, joita ajattelin jatkossa täällä blogin puolella julkaista säännöllisesti. Itse kun tykkään tosi paljon katsella muiden blogeista koosteita ja kollaaseja bloggaajien ja muodin ammattilaisten sen hetkisistä suosikkiasuista, joista voi sitten ammentaa ideoita omaan pukeutumiseen. Tällä viikolla suosikkini ovat seuraavat:

 photos Chicisimo

1. All black Tämä asu todistaa, että kyllä se musta toimii aina! Mekon erikoinen leikkaus ja näyttävät kengät tekevät asusta mielenkiintoisen ja sopivan rock-henkisen.

2. Nouveau Grunge Tässä asussa on yhdistetty hauskasti ladylike-kukkahame simppeliin valkoiseen printti-t-paitaan. Paidan kanssa sävy sävyyn matchaa myös Celinén laukku ja nuo punaiset kengät ovat vain niin upeat!

3. Soft nude Mustaa, valkoista ja nuden sävyjä. Asu, joka sopii sekä toimistolle että vapaa-ajan rientoihin. Ray-Banin mustat lasit ja Celinén iso laukku toimivat tyylikkäinä yksityiskohtina.

4. Flower Power Nuo Valentinon mustat niittikorkkarit ja upeat kukkahousut ovat vain pure love! Värikkäät housut elävoittävät kivasti muuten harmonisen mustaa asukokonaisuutta, joka on mielestäni täydellisen tyylikäs.


Tällaisia kokonaisuuksia tällä erää, palataan pian!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig