27/08/2014

Arvonta: Voita liput Save the Date -tapahtumaan


Ilokseni sain tänne blogin puolella arvottavaksi 3 pakettia lippuja marraskuun 8. ja 9. päivä järjestettävään Save the Date -tapahtumaan. Tapahtuman liput tulevat myyntiin ensi viikolla, joten nyt teillä on mahdollisuus saada liput jo ennakkoon näille Helsingin Kaapelitehtaalla pidettäville hyvän mielen häämessuille. Jätä siis blogiini kommentti, jossa on sähköpostisoitteesi, niin olet mukana arvonnassa!  Arvonta suoritetaan 5.9, joten nyt kaikki mukaan!

- ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! -

Kiitos kaikille osallistuneille ja tulen olemaan yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan täällä blogin puolella myöhemmin.

Save the Date -häämessut keskittyvät suomalaiseen suunnitteluun, kierrättämiseen sekä itsetekemisen iloon. Messujen yhteydessä järjestettävällä hääkirppiksellä on mahdollisuus myydä omat tai kaverin tarpeettomiksi jääneet hääkoristeet, puvut ja muut tarvikkeet edullisen pöytämaksun (8 e) hinnalla jompana kumpana päivänä. Näytteilleasettajat valitaan tapahtumaan siten, että tarjolla on tapahtuman henkeen sopivia häätuotteita. Messuilla painotetaan mm. vintagea, kierrätystä, luomua ja itse tekemistä. Itse olen myös ehdottomasti osallistumassa tapahtumaan, ja olisi kiva tavata teitä lukijoita ja nykyisiä ja tulevia morsiamia paikanpäällä!


Tässä vaiheessa ei muuta kuin mitä parhaita arpaonnea & palataan taas!
Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä.
SHARE:

3 kommenttia

 1. Osallistuisin arvontaan, sisko menee naimisiin ensi kesänä ja olen kaasona! :) Sähköposti on marialumperoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos osallistumisesta ja toivotan onnea jo etukäteen siskollesi! Sama arvonta on käynnissä myös hääblogissani www.haahuumassa.blogspot.fi. Arvon lippupaketit molempiin kommenttiboxiin tulleiden osoitteiden perusteella :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/31/2014

  Arvonnassa mukana.

  milla.katharina(a)gmail.com

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig