05/12/2014

What makes me happy just now


Elämä on ihan liian lyhyt murehdittavaksi! Siksi ihan parhaita juttuja ovatkin ne pienet, arkiset ilot sekä rakkaat ystävät ja läheiset ympärillä. Viime aikoina olen kokenut oloni todella hyväksi ja rakastetuksi, ja siitä haluan ehdottomasti kiittää kaikkia ihania ihmisiä, jotka ovat elämässäni mukana niin arjessa kuin juhlassakin. Viime viikkojen aikana olen ehtinyt istua monta kertaa alas hengähtämään ja vaihtamaan kuulumisia ihanien vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Olen saanut myös viettää ylellistä omaa aikaa ihan itsekseni poikaystävän työreissun aikana, ja valmistamaan herkullisia aamu- ja iltapaloja. Olen ehtinyt kartuttaa rauhassa joululahjavinkkejä, löytänyt mahtavia kosmetiikkatuttavuuksia ja napsaissut siinä samalla tukkaakin vähän uuteen, hieman lyhyempään malliin. Ai vitsi, välillä tällainen uudistautuminen henkisesti ja fyysisesti tekee välillä todella hyvää!

Tänään on vuorossa vanhan, jo yli kymmenen vuotta yhtä pitäneen tyttöporukkamme perinteiset pikkujoulut ja odotan iltaa innolla! Sitä, että pääsee nauramaan, herkuttelemaan ja fiilistelemään tulevaa joulua yhdessä. Päälle taitaa muuten valikoitua tuo alempana vilahtava musta pitsipaita, joka sopii pikkujoulutunnelmiin kuin nakutettu! Lauantaina ajattelin rentoutua yhteisen ystävämme baby showereiden jälkeen katsomalla perinteisiä linnan juhlia kotisohvalla. Rennosti, hyvässä seurassa ja ilman kiirettä. Materiaalisempiin onnenaiheisiin liittyen tähän loppuun vielä mainita, että sain eilen aivan ihania tuliaisia Pariisista. Ja mikä parasta, ihan ilman etukäteen esitettyjä toiveita. Tällaiset yllätykset ovat kyllä parhaita, kun näkee miten hyvin pariskunnan osapuolet voivat toistensa maun tuntea!

Palataan taas ja näissä onnellisen kuplivissa tunnelmissa toivotan Teille ihanaa viikonloppua ja huomista itsenäisyyspäivää!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig