02/06/2015

CHANEL MY LOVEChanel on klassikkomerkki, jonka kosmetiikkatuotteisiin ja tuoksuihin olen luottanut jo useamman vuoden ajan. Tällä hetkellä minulla on päivittäisessä käytössä nämä kolme suosikkiani: raikkaan hienostunut Chance-tuoksu, uskomattoman hienojakoinen Poudre Universaille Libre -irtopuuteri sekä luonnollisen kauniin sävyn antava Ombre Essentielle -luomiväri sävyssä 92 Rose de Mai. Chance Eau Tendre on ollut luottoparfyymini jo pitkään, sillä sen raikas kukkainen tuoksu sopii niin arki- kuin juhlakäyttöönkin, ja käytän sitä ympäri vuoden. Tottakai välillä haen pientä vaihtelua ja otan käyttöön kesäisin mm. Escadan karkkiset kausituoksut, joihin ihastun aina vuosi toisensa jälkeen. Ja talvisiin iltarientoihin saatan suihkauttaa hieman vaniljaisempaa ja voimakkaampaa tuoksua, mutta silti palaan aina kerta toisensa jälkeen Chaneliin.

Chanelin irtopuuteri on jo noussut sellaisen kulttituotteen asemaan, että se ei sen suurempia esittelyjä kaipaa. Monen kauneusbloggarin meikkipakista löytyvä luottopuuteri valitaan kerta toisensa jälkeen erilaisissa best of the best -äänestyksissä parhaaksi irtopuuteriksi, eikä ihme! Aiemmin täällä julkaisemastani postauksesta löytyy tarkempaa infoa tästä huipputuotteesta. Nyt puolisen vuotta käytössäni ollut merkin hennon pinkki luomiväri luo sellaisenaan käytettynä luomille vähän samantyyppisen raikkaan ja kuulaan efektin kuin Diorin Rosy Glow -poskipuna poskille. Luomivärin koostumus on muutenkin hyvä ja väri pysyy luomilla kauniina pitkään. Näppärä ja kaunis kotelo on myös helppo ottaa mukaan meikkipussukkaan. 

Löytyykö täältä muita näiden ihanuuksien nimeen vannovia Chanel-tyttöjä?


SHARE:

2 kommenttia

  1. Oi täällä toinen chane-tyttönen :) Tykkään mm merkin kynsilakoista enemmän kuin esim diorin. Ja tuo hajuvesi kuuluu sekin luottotuotteisiini jo useamman vuoden ajalta! Sen sijaan voiteista ja rasvoista olen löytänyt muilta merkeilta paremmin omalle iholleni sopivia. Ja kyllähän se kukkarokin kiittaa kun kassista löytyy esim lumenea ;) mutta meikeissä chanelilla on kyllä parhaimmat tuotteet monella saralla. Pitääkin käydä testailemassa tuota suosimaasi luomiväriä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja ihana löytää Chanel-hengenheimolaisia :) Mun pitääkin seuraavaksi testata merkin kynsilakat, niistä olen kuullut paljon kehuja muiltakin. Ja tuo luomiväri on kyllä tosi kaunis, käytän sitä päivittäin koko luomelle ja häivytän sitten kevyesti valkoisella luomivärillä kulmaluun alta. Ja kyllä, Lumenella on muuten laadukkaat tuotteet, etenkin meikkivoiteet, joista Nude Perfection on ollut mulla käytössä jo useamman kuukauden ajan. Ihanaa kesää!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig