01/06/2015

LE WEEKENDIhanaa alkanutta kesäkuun ensimmäistä viikkoa teille! Ja onnea vielä kertaalleen kaikille opintonsa päättäneille - onneksi lauantaina saatiin nauttia kohtuullisen kesäisestä kelistä pienistä sadekuuroista ja kipakasta tuulesta huolimatta. Omalla kohdallani kulunut viikonloppu oli herkkuviikonloppu isolla h:lla. Tuli nimittäin syötyä jotain makeaa joka päivä ja nautittua surutta muun muassa Roslundin erinomaisista hiiligrillillä valmistetuista burgereista ja parmesanranskalaisista, Brasserie Kämpin club sandwichista ja Patisserie Teemu & Markuksen raparperileivästä - hups! Mutta välillä tällainen useamman päivän herkkuhetki tekee kyllä hyvää ja arkena on sitten aikaa taas panostaa terveellisiin valintoihin.

Sunnuntaina tuli paistettua kesän ensimmäiset vohvelit, joita nautiskelimme aamiaiseksi itse tehdyn suolaisen täytteen ja tuoreiden mansikoiden kera omalta parvekkeeltamme käsin. On tuo parveke kyllä varsinaista  luksusta näin kesäaikaan, kun voi hipsiä sinne aamutakki päällä nauttimaan auringosta ja vastakeitetystä kahvista ihan rauhassa. Kevään aikana olemmekin miehen kanssa tehneet muutamia toivottuja lisähankintoja parvekettamme piristämään ja nyt voin kyllä todeta, että kaikki vaiva on ollut sen arvoista! Jostain naistenlehdestä muistan taannoin lukeneeni loistavan vinkin siitä, kuinka paras keino aloittaa kesä on tuoda kesä kirjaimellisesti kotiin - ja noinhan se juuri on, sillä huomaan viettäväni parvekkeellamme aikaa päivittäin milloin nenä kiinni kirjassa, milloin muuten vain upeita viherkasveja ihastellen. Ehkä meidän parvekkeesta kehkeytyy tässä kesän aikana vielä mun oma bloggaussopukka, we'll see.

Patisserie Teemu & Markuksen raparperileivästä jo tuossa mainitsinkin (kannattaa ehdottomasti testata, on superherkullista!), mutta varsinainen syy lauantaiseen visiittimme heidän Yrjönkadulla sijaitsevaan suloiseen myymäläänsä oli hääkakkujen maistelu. Tuleva hääkakkumme tulee heidän leipomostaan ja mulla oli jo muutama ennakkosuosikkikakku mielessäni hääjuhlapaikassamme järjestelyn viime elokuisen maistelun jäljiltä.  Loppusuoralle pääsi lauantaina kaksi raikkaan herkullista vaihtoehtoa, mutta pidemmän korren veti lopulta miehen suosikki. Ja joka nousi upean koristelunsa ja makunsa puolesta myös omaksi suosikikseni entisen ykköspaikkaa pitäneen vaihtoehdon ohitse. Tältä osin yksi valinta jälleen tehty ja projekti jatkuu! Tähän väliin muuten pahoittelut viime aikaisesta blogihiljaisuudesta, johon syynä on ollut juurikin parhaillaan aktiivisesti pyörivä hääprojektimme. Mutta lupaan päivittää kuulumisiani tänne jatkossa alkukevään tapaan tasaiseen tahtiin, ja kameran muistikortilla odottelee julkaisua jo useampi asukuva. 


Tähän loppuun vielä pieni tideotus koskien blogini seuraamista. Blogilista.fi -palvelu on valitettavasti päättänyt lopettaa toimintansa tänään, joten sitä kautta seuraaminen ei enää onnistu. Jatkossa pystytte helpoimmin seuraamaan blogiani Bloglovin'nin ja Facebookin kautta. Myös Instagram-tilini @chicconservativechanel seuraaminen onnistuu samaan tapaan kuin aiemminkin :)


Iloista maanantaita!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig