09/11/2015

TYYLIKKÄIMMÄT JUHLALAUKUT


Pikkujoulukausi käynnistyy perinteisesti näin marraskuun alussa ja erilaisiin iltarientoihin sopiva asukokonaisuus vaatii tietysti tyylikkään laukun. Itse tykkään hieman tilavammista clutch- ja crossbody-mallisista juhlalaukuista, joihin on helppo mahduttaa pakolliset juhlatarvikkeet eli puhelin, avaimet, meikin korjailua varten tarvittavat kosmetiikkatuotteet, kortit ja mahdollisuuksien mukaan myös miniharja- ja lakka kampauksen kohentamista varten. Usein mukanani laukussa kulkee myös kamera, joka on kiva kaivaa esille ikuistamaan ainutkertaisia juhlafiiliksiä. Listasin tämänkertaiseen postaukseen muutamia suosikkilaukkujani, jotka sopivat mielestäni erityisen hyvin talven juhlasesonkiin. 


Musta juhlaukku on aina takuutyylikäs ja helposti erilaisiin kokonaisuuksiin taipuva asuste. Blogia pidempään lukeneet tietävätkin jo, että rakastan mustan ja kullan yhdistelmää ja sitä valitsin myös näihin alla näkyviin vaihtoehtoihin. Oma suosikkini näistä on tuo Korsin upea clutch, jossa on mukana myös aavistus MiuMiu-henkistä, aaltoilevaa muotoilua.



AINA YHTÄ TYYLIKKÄÄT MUSTAT



1. Michael Kors Susannah Lock Clutch2. Rebekka Minkoff Mini Love Crossbody 
3. Menbur Vitet Taxil




Mustaa laukkua rohkeampi valinta on huurteisen pinkki tai räikeämmällä pastellisävyllä kuorrutettu pikkulaukku. Itseltäni löytyy tuo alimpana näkyvä Furlan Metropolis -kulttilaukku vaalean nuden sävyisenä ja himoitsen myös tuota fuksiansävyistä ihanuutta! Myös kaksi ylintä hieman hillitympää vaihtoehtoa miellyttävät silmääni kovasti ja huolisin molemmat samantien omaa laukkukokoelmaani täydentämään.



UPEAT VÄRILÄISKÄT




4. Diane von Furstenberg 440 Glry Bellini Mix / 5. DKNY Bryant Park Small Flap Crossbody
6. Furla Metropolis 



Pikkujouluihin ja muihin talven juhliin pukeudutaan usein mustaan, punaiseen ja tummansiniseen, ja näihin perussävyihin voi yhdistää helposti myös vähän villimpiä kuoseja. Esimerkiksi mustan ja käärmeennahkakuosin yhdistelmä toimii upeasti ja leopardikuosi yhdistettynä puhtaanpunaiseen on todellinen katseenkääntäjä. Näistä laukuista suosikkini on von Furstenbergin mielettömän upea leokuvioinen ketjulaukku! Pythonkuosin ystäville vinkkinä tuo Topshopin kaunis pikkuclutch, jonka hinta ei todellakaan päätä huimaa.



VILLIT KORTIT



7. Diane von Furstenberg 440 Glry Blini8. Michael Kors Berkley
9. Topshop 






* sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig