13/12/2015

YOUR HOME, YOUR SPA


Muutama viikko takaperin kirjoittelin uudesta asunnostamme ja siitä, kuinka meillä on etsinnässä sinne erityisesti laadukkaat, kauniit pyyhkeet. Itselleni kylpyhuone on kodin sydän, sillä siellä suoritan päivittäiset ihonhoitorutiinit, käyn suihkussa, meikkaan, föönaan ja laitan hiukseni. Sen lisäksi saunon noin kerran viikossa, kesäisin hieman harvemmin. Viikkorutiineihini kuuluu myös home spa -päivä, jolloin kuorin ja kosteutan vartalon ihon, teen kasvonaamion, lakkaan kynnet ja hemmottelen hiuksia tehokosteuttavalla ja keltaisuutta poistavalla naamiolla. Kylpyhuoneessa tulee siis vietettyä sen verran useita tunteja, että haluan sen olevan kodin siisti, ylellinen ja rauhoittava keidas. Siksi haluan sieltä löytyvän myös laadukkaat, ahkeraa käyttöä kestävät kasvo- ja kylpypyyhkeet.

Pyyhehankinnat mielessäni kävin torstaina tutustumassa kotimaisen LuinSpan myymälään. Kampin kauppakeskuksessa sijaitseva myymälä on todella kaunis ja henkii tyylikästä ja rauhoittavaa spa-tunnelmaa. Se onkin merkin ydinviesti, sillä kylpyhuoneen tekstiileihin erikoistuneen LuinSpan tuotteet on suunniteltu luomaan kotikylppäriin hotelleista ja kylpylöistä tuttua pehmeää ylellisyyttä. Vuonna 2013 perustetun yrityksen kantavat voimat ovat Noora ja Mari, jotka ovat luoneet pitkää uraa pankki- ja markkinointialalla ennen yhteisen yrityksensä perustamista. Idea nimenomaan pyyhkeisiin, kylpytakkeihin ja muihin kylpyhuoneen tekstiileihin erikoistuneen yrityksen perustamisesta lähti siitä, että naiset halusivat suunnitella tuotteita, joissa materiaali on maksimaalisen pehmeää ja imupinta tehokasta - parasta mitä markkinoilta löytyy - ja jotka ovat designiltaan nykyaikaisen tyylikkäitä.


Voin myymälävisiitin ja Kampin myymälää pyörittävän Marikan kanssa käymämme keskustelun perusteella todeta, että LuinSpa on todella ihana ja kaivattu tuttavuus kotimaan kylpytekstiilimarkkinoille! Tuotteet valmistetaan 100 %:sta ekologisesta puuvillasta ja erityispitkästä kuidusta, joka käsitellään Low twist -tekniikalla, jolla puuvillasta tehdään erityisen pehmeää ja imukykyistä. Tuotteiden hillitty värimaailma on harmoninen ja skandinaaviseen tyyliin suunniteltu: klassista valkoista, mustaa, harmaata ja beigeä - muun sävyisiä tuotteita et merkin mallistoista löydä. Ja hyvä niin, koska nämä sävyt sopivat ihan varmasti jokaisen kylpyhuoneeseen ja niitä helppo yhdistellä keskenään. Kylpytakkien, lasten kylpyviittojen, kylpy- ja kasvopyyhkeiden, lannepyyhkeiden, tohvelien ja sisustuskynttilöiden lisäksi tuotevalikoimasta löytyy innokaille saunojille ja kylpijöille suunniteltu pyyhemekko sekä todellinen hittituote - hiuspyyhe. 

Hiuspyyhe on malliston bestseller ja sellaisen sain minäkin mukaani kotona testattavaksi. Hiuspyyhe osoittautuikin heti loistotuotteeksi, joka jää ehdottomasti päivittäiseen käyttöön! Nerokkaasti nepparilla kiinnittyvä hiuspyyhe nimittäin pysyy päässä ja kestää kumartelut. Sen voi kietaista saunaan mentäessä suojaamaan hiuksia lämmöltä tai pitää päässä yön yli samalla, kun hiusten tehohoito muhii hiuksissa. Omia aamurutiinejani hiuspyyhe helpottaa todella paljon, koska saan suihkun jälkeen kietaistua hiukset sen avulla kuivamaan meikkauksen ajaksi ja föönattua ne sitten nopeasti kuiviksi. Alla näkyvästä kuvasta, jonka nappasin valmistuessani eilen ystäväpariskuntamme järjestämiin juhliin, näette vielä tarkemmin, miltä hiuspyyhe näyttää päässä.


Tähän loppuun vielä varsin mukava joululahjaetu, sillä pääsen hemmottelemaan teitä mukavalla alennuskoodilla, jonka LuinSpa haluaa tarjota kaikille blogini lukijoille. Koodilla LAURA15 saat LuinSpan verkkokaupasta, kauppakeskus Kampin myymälästä sekä Ideapark Lempäälän pop-up -myymälästä -15 %:n alennuksen. Alennus on voimassa su 19. - ma 20.12 päivän loppuun saakka.

Kannattaa ehdottomasti käydä myös kurkkaamassa LuinSpan Facebook-sivut, joilta löytyy joka päivä ihania joulukalenterietuja. Ihanaa sunnuntain-illan jatkoa ja palataan taas pian!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig