13/09/2016

IT'S A...


Elokuu tuli ja meni lomailun merkeissä, mutta nyt ollaan palattu jälleen arkirytmiin. Postauksia tulossa siis jatkossa säännöllisemmin, toivottavasti olette jaksaneet pysyä mukana pienestä päivitystauosta huolimatta!

Tänään on vihdoin aika paljastaa tulevan pienokaisemme sukupuoli. Nyt ollaan nimittäin jo todella lähellä tulokkaamme laskettua aikaa ja blogin puolelle tulen tässä seuraavien viikkojen aikana päivittämään ahkerasti vauva-aiheisia juttuja. Olemme tienneet pienen sukupuolen jo pitkään ja muistan vieläkin elävästi, kuinka jännittyneessä olotilassa suuntasimme mieheni kanssa Naistenklinikalle erään kesäkuun alun aurinkoisena iltapäivänä. Meille oli varattu aika rakenneultraan ja ystävällinen kätilö tiedusteli tutkimuksen lopuksi, haluammeko tietää vauvan sukupuolen ja onko meillä omaa arvausta siitä, kumpi sieltä on tulossa. Olimme miehen kanssa päättäneet jo raskauden alkuvaiheessa, että haluamme ehdottomasti tietää sukupuolen, koska koimme sen valmentavan vauvan saapumiseen ja helpottavan mielikuvaharjoituksia siitä, miltä pienikainen tulee näyttämään. Ja niin, tietysti helpottamaan niiden lukuisten hankintojen tekemistä, joihin olemme viime kuukausina päässeet paneutumaan oikein kunnolla!


Noniin. Moni ehkä saattoi jo kuvien perusteella arvatakin. Tai huomasi Instagramissa taannoisista baby showereistani nappaamistani kuvista vinkkejä.  It's a boy! Molemmat sukupuolet olivat meille ihan yhtä toivottuja, mutta on se kyllä ihanaa, että meille tulee oma pieni poika ♥ Ja arvasin sukupuolen oikein jo aika nopeasti odotuksen alkuvaiheessa - sen verran vauhdikas kaveri sieltä on tulossa. Olen itse kasvanut siskojeni kanssa ilman veljeä, joten toki hieman jännittää, miten pojan kasvatus sujuu. Myös mieheni on kasvanut ainoana poikana siskoskatraassa. Mutta uskon kaiken menevän hyvin! Olen tällä hetkellä vauvasta niin hurjan onnellinen, ettei mitään rajaa. Ja samalla kiitollinen, että kaikki on sujunut niin hyvin tähän saakka. Viime aikoinan selkä on tosin vihoitellut, mutta onneksi muuten kaikki on mennyt hienosti.

Äitiyslomani alkaa tämän viikon perjantaina ja se tuntuu vielä hieman epätodelliselta. Olen tottunut tekemään töitä jo opiskeluaikoinani ja ollut sen verran kauan työelämässä, että tällainen pakollinen tauko tuntuu samaan aikaan vähän hassulta ja jännittävältä. Odotan kuitenkin todella innoissani yhteisiä hetkiä vauvan kanssa, mutta samalla aion pitää yllä ammatillisista osaamistani ja seurata toimialani tapahtumia. Uskon vahvasti, että sopiva balanssi työn ja perhe-elämän yhdistämisen välille löytyy jatkossakin. Aurinkoista tiistaita ja palataan taas pian!
Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä

SHARE:

4 kommenttia

 1. Anonyymi9/13/2016

  Oi,olipa mukava huomata että oot palannut lomalta blogin pariin! Kaikkea hyvää loppuraskauteen! :)
  -Sini

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sini ihanasta kommentista! :) Nyt postauksia tulossa tosiaan normaalitahtiin ja vauvan synnyttyä on tarkoitus jatkaa myös aktiivista bloggausta. Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Oi pientä poikaa odotellaan täälläkin. Hyvää loppu odotusta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista Hanna ja ihanaa loppuodotusta myöskin! <3

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig