03/11/2016

KENZO X H&M / NÄMÄ TILASIN


1./ Kenzo x H&M punainen jättihuivi 2./ Kenzo x H&M puuvillainen kaulupaita 
3./ Kenzo x H&M villaneulemekko 4./ Kenzo x H&M off shoulder -sifonkipusero


Tänään lanseerattiin odotettu Kenzo x H&M -yhteistyömallisto, joka tuli myyntiin ketjun valikoituihin Helsingin myymälöihin klo 8 alkaen ja nettikauppaan klo 9. Kuinka moni teistä lähti aamuvarhain kohti Aleksin tai Forumin liikkeitä? Täältä ruudun takaa ilmoittautuu laiska shoppaaja, joka päätti tällä kertaa luottaa siihen, että saa napattua nettikaupasta kaiken haluamansa. Lähdin jo heti ysin pintaan pyrkimään nettikauppaan sisään, mutta viime vuotisesta Balmain x H&M -kamppiksesta tuttuun tapaan se oli alkuun todella ruuhkautunut ja pelkäsin jo, että jään nuolemaan näppejäni.

Onneksi vähän ennen kymmentä pääsin kirjautumaan onnistuneesti verkkokauppaan ja kamaa oli vielä hyvin jäljellä. Hankintalistallani ollut sini-punainen naisten malliston huivi oli harmikseni jo loppuunmyyty, mutta muuten sain kaiken haluamani. Miesten mallistosta löytyvä jättikokoinen (140 x 140 cm) ohut tiikeriraitainen huivi voi itse asiassa olla livenä kivempi, koska sen saa taitettua kaulaan kolmiomallisesti LV;n huivien tapaan. Varsinainen ex tempore -löytö oli kuitenkin myöskin miesten mallistosta bongaamani puuvillainen kauluspaita, jonka onnistuin nappaamaan xs-kokoisena. Paita näyttää kuvassa upealta ja sopii todennäköisesti hyvin mustien pillifarkkujen, nahkahousujen tai mustan nahkahameen kaveriksi. Kannattaa siis todella katsastaa myös miestenmallisto - välillä sieltä löytyy todellisia helmiä!

Vaaleanpunainen tulee olemaan myös ensi kevään hittiväri ja tätä vaaleanpuna-turkoosia villasekoitemekkoa voi hyvin käyttää niin talvella kuin kesälläkin eri asusteisiin yhdistettynä. Itse ajattelin parittaa sen mustien sukkahousujen, nilkkureiden ja mustan jakun tai oversized-neuletakin kanssa. Kauniin väristä, sifonkista off shoulder -puseroa himoitsin jo aiemmin sen kampanjan mainoskuvissa Imanin yllä nähtyäni ja se sopii mielestäni loistavasti kokomustan asukokonaisuuden väriläiskäksi. Ja on varmasti ihana tulevana kesänä, sillä itse ainakin hurahdin off shoulder -trendiin tänä vuonna totaalisesti.


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig