05/11/2016

NEW IN / MARMORIPÖYDÄT OLOHUONEESEEN


Olohuoneeseemme muutti hiljattain kaksi marmorista kaunokaista, joita olimme katselleet ja mielessämme olohuoneeseemme mallailleet mieheni kanssa jo pidempään. Oi miten onnelliseksi voikaan pienistä asioista tulla! Kotimme sai nimittäin ihan uuden ilmeen, kun heivasimme Ikean uskollisesti palvelleen, nykyiseen olohuoneeseemme turhan massiivisen puisen sohvapöydän pois ja tilalle saapuivat nämä sirot, pyöreät marmoripöydät. Cozy home, happy girl!

Tilaamamme Stone-nimiset pöytäkaunokaiset löytyvät Elloksen valikoimasta täältä* ja täältä*. Molemmissa pöydissä on pyöreä marmorista valmistettu pöytälevy ja kolme tammipuista jalkaa. Toisen pöydän korkeus on 45 centtimetriä ja toisen 32 centtimetriä. Nämä sopivat siis täydellisesti täydentämään toinen toisiaan ja sijoitettavaksi limittäin. Kivaa on myös se, että pöytien paikkaa olohuoneessa on helppo vaihdella, sillä ne ovat aidosta marmorikivilevystä huolimatta melko kevyitä liikuteltavia.

Pöytien marmoripinta on ihanteellisen helppo pitää siistinä ja bloggaria tietysti miellyttää myös se, että ne soveltuvat myös loistaviksi taustoiksi monenlaisiin kuva-asetelmiin :) Kannattaa kuitenkin muistaa käyttää lasinalusia kahvi- ja teekuppien alla, sillä marmori on huokoinen kivilaji, jonka vuoksi värjäävien aineiden pääsyä kivipinnalle tulee välttää. 

Tyytyväisempi en pöytiin voisi olla ja Ellokselta kannattaakin kurkkia hyviä alennuksia, mikäli näitä samaisia pöytiä olet sillä silmällä katsellut. Tällä hetkellä heillä on voimassa marraskuun tarjouskamppis, jossa koodilla 345403 saa -30 %:n alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.



* sisältää mainoslinkkejä


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig