05/02/2017

BIRTHDAY GIRL


Eilen päiväni alkoi ihanalla synttäriaamiaisella, ruusulla ja samppanjalla! Olin otettu, kuinka upean herkkuaamiaisen mieheni oli onnistunut loihtimaan ja kuohuvahan on aina varma valinta - erityisen hyvää olikin tuo korkkaamamme Devauxin laatusamppanja. Kilistelimme sille, että mittariin tuli taas yksi vuosi lisää ja tällä hetkellä tämä ikä tuntuu juuri oikealta. Ei liian nuorelta, mutta ei liian aikuiseltakaan. Olen myös todella kiitollinen siitä, että minulla on nyt ihan oma, pieni perhe, jonka kanssa jakaa arjen kiireet ja juhlahetket. Enempää en voisi toivoa ja jo pitkään on ollut sellainen olo, että tässä on hyvä ihmisen olla. All good everything.

Tänä vuonna vietimme synttäripäivää leppoisan rauhallisissa tunnelmissa kotosalla. Illan aikana nautimme ennakkotoiveideni mukaisesti ikilemppareitani toast skageneita ja poronfileetä maa-artisokkapyreen ja paistettujen endiivien kera. Illallisen päätteeksi mieheni yllätti minut itse leipomallaan superherkullisella Schwarzwaldin kakulla. Koska olen suuri kirsikoiden ja tumman suklaan ystävä, ei kakkuvalinta olisi voinut enempää nappiin mennä! Ihana oma ohjelmanumeronsa oli myös se, että ennen kakun kimppuun käymistämme mies sytytti kakkukynttilät, joita oli yksi jokaiselle ikävuodelleni - aika monta siis, haha! Kiitos rakas vielä upeasta synttäripäivästä, joka kului hyvässä seurassa, herkullisen ruuan ja viinien parissa ♥

Synttärilahjani ei ehtinyt perille vielä, mutta posti kiikuttanee sen ensi viikolla oikeaan osoitteeseen. Luvassa siis oma postaus vielä siitä. Nyt haluan toivottaa teille ihanaa Runebergin päivää! Täällä nautitaan eilisen herkkukakun lisäksi tähän päivään olennaisesti kuuluvia Runebergin torttuja (nam!), joita onkin tullut maisteltua jo pitkin tammikuuta.


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig