16/02/2017

MAC FAVOURITES X 4


Hello ja aurinkoista torstaita! Pahoittelut hetken blogihiljaisuudesta - viikonloppu ja alkuviikko oli sen verran hektinen, että en ehtinyt tänne kovasta halusta huolimatta. Nyt ehdin istahtamaan hetkeksi koneen ääreen pikkumiehen nukahdettua ja tällä kertaa ajattelin tulla hehkuttamaan muutamaa jokapäiväisessä käytössä olevaa MAC-kosmetiikkasuosikkiani. Kyseinen merkki on yksi ikisuosikkejani ja voisin helposti ostaa vaikka heti kaikki heidän tuotteensa kotikylppäriin, jos budjetti ja tila antaisi myöten. Mutta koska ei, niin pitäydytään toistaiseksi niissä muutamassa tämän hetkisessä käytössäni parhaaksi havaitussa tuotteessa :)

Aloitetaan esittely MACn Huggable Lipcolour -nimisillä halattavan hyvillä huuliväreillä, jotka ovat olleet viime aikoina huulillani lähes päivittäin. Nämä kevyen sävyn antavat, koostumukseltaan geelimäiset punat ovat ikäänkuin huulipunan ja huulikiillon sekoituksia. Ne jättävät huulille kauniin kiillon ja kosteuttavat samalla mukavasti. Sopivat siis täydellisesti myös talvikäyttöön. Kuvassa näkyvä tummempi, marjainen sävy on nimeltään Commotion ja hennon vaaleanpinkki värisävy tottelee nimeä Extra-Sweet. Ihanan herkullisia kyllä molemmat! Tummempi sävy on ollut itselläni käytössä syksyn ja talven iltamenoissa hieman näyttävämmän silmämeikin kanssa ja vaaleampi sävy toimii tosi kivasti kevyemmän päivämeikin kaverina.


MACin Mineralize Skinfinish -korostuspuuteri saattaa olla teille jo entuudestaan tuttu - sen verran kovasti sitä on hehkutettu muissakin blogeissa. Eikä suotta, sillä tuote on todella ihana! Itselläni on käytössä kevyen lämmin, persikanpronssinen sävy Soft & Gentle, joka jättää iholle uskomattoman kauniin hehkun - kuin olisi käynyt pikaisella aurinkolomalla. Käytän tätä päivittäin highligterina poskipäillä, nenänvarrella ja amorinkaaren yllä. Riittoisa tuote tuntuu kestävän ikuisuuden ja tulee olemaan myös kesällä ahkerassa käytössä aurinkopuuterin kanssa. Tätä korostuspuuteria voi hyvin käyttää myös vartalolla esimerkiksi dekolteen ja olkapäiden korostamiseen. Me like!


Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä esittelyyn pääsee vielä MAC Mineralize Skinflash Natural -puuteri sävyssä Light Plus. Muistan, kuinka pähkäilin kaikkien vaaleimman Light-sävyn ja tämän aavistuksen keltaisemman ja tummemman Light Plussan välillä ja päädyin sitten tähän tummempaan konsultin kokeiltua molempia kasvoilleni. Ja onneksi niin, sillä sävy on omalle iholleni juuri täydellinen. Tämä puuteri on kerrassaan erinomainen: kuulas, mutta samalla sopivan peittävä. Käytän sitä paitsi meikin korjailuun, myös meikkipohjan kiinnittämiseen aamuisin aiemmin käyttämäni irtopuuterin sijasta. Yleensä levitän puuterin siveltimellä meikkivoiteen päälle, mutta ihoni kaivatessa enemmän peittävyyttä tartun meikkisieneen ja tuputtelen puuterin sen avulla napakasti iholle. Tämän mineraalipuuterin valoa heijastava koostumus taikoo ilmeestä heti pirteämmän ja soveltuu erinomaisesti myös silmänalusten kirkastamiseen yhdessä peitevoiteen kanssa käytettynä. Lämmin suositus!

Löytyykö täältä muita MAC-faneja? Ihanaa päivää teille ja palataan taas pian!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig