07/10/2017

OUTFIT - CITY SKIPPER


Toivottavasti teillä on ollut kiva viikko sateisesta kelistä huolimatta. Itselleni tämä viikko on ollut todella hauska ja tapahtumarikas, sillä eilen käväisin elämäni ensimmäistä kertaa loisteliaalla Helsingin Ritarihuoneella eräässä aamiaistilaisuudessa ja torstaina osallistuin Best Blogger Day -päivään yhdessä Camillan kanssa. Pääsimme paikan päällä tutustumaan syksyn kosmetiikkauutuuksiin - muun muassa laadukkaista kulma- ja contouring-tuotteistaan tunnetun Anastasia Beverly Hillsin ihaniin tuotteisiin, syksyn sisustustrendeihin sekä talvipukeutumisen luottovaatteisiin. Blogiin on tulossa lisää juttua vielä myöhemmin erityisesti Anastasian meikkiuutuuksiin liittyen, joten pysykäähän kuulolla! 

BBD:n jälkeen ehdimme nappaamaan ilokseni asukuvat molemmista. Torstaina päähäni pääsi   ensimmäistä kertaa hiljattain hankkimani kipparihattu, joka toimi mielestäni mainioisti samansävyisen takin ja harmaan neuleen kanssa. Hattua ja neuletta lukuunottamatta kaikki asun elementit ovat asustelleet vaatekaapissani jo pitkään ja on kiva huomata, että niille löytyy useamman vuoden jälkeenkin yhä käyttöä. Koitan muutenkin aina täydennystä vaatekaappiini hankkiessani pohtia, mihin olemassa oleviin vaatteisiin uuden hankinnan voisi yhdistää. Vähintään kolme eri kokonaisuutta täytyy pystyä olemassa olevien vaatteiden ja asusteiden avulla rakentamaan, muuten vaate jää kauppaan. Lupaan, että strategia oikeasti toimii ja olen sen avulla välttynyt monelta hutiostokselta! 


Tässä kokonaisuudessa tykkään tosi paljon sinisen sävyjen toistumisesta sekä metallisista yksityiskohdista. Paljettihame toisin oli vasta viime hetken valinta. Ajattelin aluksi vetäistä jalkaan nämä Zarasta hankkimani tämänhetken lempparifarkkuni, mutta sateisen harmaasta säästä suivaantuneena päätin räväyttää ja turvautua paljettihameeseen, joka ei tunnu pettävän koskaan! Simppeliin neuleeseen yhdistettynä se soveltuu arkikäyttöön ja muokkautuu helposti iltamenoihin, kun neule vaihtuu bodyyn, t-paitaan tai toppiin. Syksy on muutenkin minulle aina se aika, kun kaivan kaapista esille kesän yli levänneet paljettimekot ja pörröturkit  - ihana päästä taas pukeutumaan vähän juhlavammin ja valmistautua samalla tulevaan pikkujoulukauteen.

Nyt toivottelen teille mitä parhaita viikonloppua ja muistakaahan käydä osallistumassa I love me -messulippujen arvontaan täältä, vielä ehtii mukaan!


sequin skirt & coat / H&M
wool knit / Samsøe & Samsøe
ankle boots / Mango
skipper hat / H&M
chain bag / Zara

kuvat Camilla / edited by me


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

4 kommenttia

  1. Mä niin tykkään tosta taustasta, eiköhän kuvata siellä toistekin ❤️ Just kans postasin omat asukuvat blogiin!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/07/2017

    Katseenkääntäjä t.Jani-75 :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig