Hello! Jälleen luvassa kuluneen aktiiviviikonlopun kuulumisia. Viime lauantaiaamuna suuntasimme nimittäin kohti Bulevardia
Café Ekbergin kuuluisalle brunssille. Ihana tapa aloittaa aamu kiireettömästi aurinkoisella terassilla erilaisten herkkujen parissa! Ja kun pääsee viikonloppuna aikaisin liikkeelle, päivä tuntuu kestävän paljon pidempään. Tällaisia kesäisiä lauantaibrunsseja tulisi harrastaa useamminkin, sillä niistä tulee samalla tulee jännä kaupukilomafiilis ja katselee kotikaupunkia virkistynein silmin. Itse olen aika laiska heräämään viikonloppuisin aikaisin, kun kerrankin saa nukkua viikon univelkoja pois. Mutta herkullinen aamupalahetki kyllä palkitsee, ja hotelliaamupalojen suurena ystävänä jaksan yleensä lomallakin kammeta itseni hyvissä ajoin ylös sängystä. Hassua muuten, kuinka paljon valon määrä lisääntyminen vaikuttaa omaan jaksamiseen ja virkeystasoon. Ja aurinkoisina päivinä ei "malta" jäädä kotiin nukkumaan, vaan haluaa ulos nauttimaan lämmöstä, sen verran harvinaista herkkua se täällä Suomessa taitaa olla :)
Ekbergin brunssilla ehdottomat suosikkini ovat uunimunakas, tuoreet voicroissantit ja hedelmät. Tuo munakas on vain niin taivaallista! Makeista jutuista en välitä niinkään, etenkään varhain aamulla. Toki muutamaa vanhaa tuttua herkkua, raparperipiirakkaa ja brownie-leivoksia, tuli maisteltua, mutta tuoreet hedelmät, talon perunasalaatti, lämminsavulohi ja croissantit briejuuston kera veivät kyllä voiton! Tarjolla on myös puuroa, jogurttia, erilaisia leipiä, kahvia, haudutettua teetä sekä omena- ja appelsiinimehua. Plussaa ehdottomasti myöskin siitä, että näin kesäkautena aamupalaa voi nauttia ulkona terassilla, ja lauantaisin ja sunnuntaisin brunssitarjoilu kestää klo 13 saakka. Palvelee siis ei-niin-aamuvirkkuja herkuttelijoitakin mitä parhaiten!
Iloista tiistaita ja kuulumisiin!