28/05/2014

Kesän tuoksuja

Tänä kesänä kotikylppärini tuoksuu mangolle, kookokselle ja mansikoille. Sain nimittäin kokeiltavaksi ihania I love -sarjan tuotteita ja saman sarjan kestosuosikeistani, herkullisen tuoksuisista vartalovoiteista olenkin täällä jo aiemmin kirjoittanut. Tällä kertaa testasin mm. sarjan mangon & papayan tuoksuista huulikiiltoa ja herkullista mansikan ja kerman tuoksuista käsivoidetta.

Tykkään I love -sarjan pakkauksien raikkaasta ja tyttömäisestä designista. Näppärä käsivoidetuubi kulkee helposti mukana käsilaukussa, ja sisältää tehokkaasti käsiä pehmentävää kookosöljyä ja sheavoita. Värikkään pakkauksensa ansiosta tuubi on myös helppo bongata laukun uumenista. Huulikiiltofanina olin erityisen innoissani päästessäni testaamaan sarjan kosteuttavia ja mehukkaan makuisia kiiltoja. Mangon ja papayan makuinen huulikiilto antaa huulille himmeän kiillon ja kosteuttaa hyvin. Testasin tuotetta myös huulipunan päällä, ja toimi oikein hyvin myös niin. Huulikiiltomakuja löytyy sarjasta yhteensä neljä ja mangon & papayan lisäksi omaksi suosikseni nousi kesäinen Coconut & Cream.


Oranssina hehkuva I love Mango & Papaya Hand Wash sisältää ihoa pehmentäviä vitamiiniyhdisteitä. Tuote on muuten täysin saippuaton ja parabeeniton, joten se sopii hyvin herkkäihoisillekin. Ja jättää kädet aivan ihanan tuoksuisiksi! Vinkkinä muuten mainittakoon, että olen käyttänyt tätä välillä myös suihkugeelinä, ja hyvin on ajanut tehtävänsä myös siinä mielessä.Herkullisen tuoksuista keskiviikkoa teille ja palataan taas pian!


* I love -tuotteet saatu blogin kautta
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig