28/03/2015

CITYLENKKARIT JA LEMPPARITAKKI



Vaikka viime päivät ovat olleet hyytävän kylmiä, innostuin kaivamaan kaapista jo esille ehdottoman lempparitakkini, joka on palvellut aktiivisessa käytössä uskollisesti jo yli kolmen vuoden ajan. Rakastan takin yksinkertaista leikkausta ja kultaisia yksityiskohtia ja se ylläni koen, että koko olemus on välittömästi astetta huolitellumpi. Takin materiaali on muuten melko ohutta villakangasta, joten se sopii se hyvin trenssityyppiseksi välikausitakiksi syksyyn ja kevääseen. Ja yhtä hyvin sekä hameen että housujen kaveriksi. Muistan, kuinka aikoinaan pohdin tämän ostamista, mutta nyt harmittaa, etten samatien hankkinut kahta samanlaista! Sen verran kovassa käytössä tämä on nimittäin ollut, että kohta alkaa olla tarvetta vastaavan malliselle uudelle tulokkaalle.

Koska takin malli on hyvin klassinen, päätin tämänkertaisessa asukokonaisuudessa leikitellä kontrasteilla. Paritin takin asiallisen rentoon farkkupaitaan, juoksutrikoisiin ja Niken Free 5.0 -lenkkareihin, jotka ovat melko tuore ostos ja tervetullut sporttinen lisä pitkälti korkokengistä koostuvaan jalkinevalikoimaani. Kenkien sävy on juuri täydellinen harmaanmusta, joten nämä tuovat kivasti kontrastia kokomustaankin asuun ja olen näitä yhdistellyt muun muassa mustan kynähameen, collegen ja paksujen sukkisten kanssa ihan toimistokäyttöönkin. Kivan ulkonäkönsä lisäksi nämä lenkkarit ovat erittäin sirot ja uskomattoman mukavat, joten täysi nappiostos ovat kyllä! Mitä mieltä olette tästä astetta rennommasta lookista?




Wearing:

ZARA takki 
DKNY laukku
NIKE lenkkarit (klik*)
GINA TRICOT juoksutrikoot 
LINDEX aurinkolasit 



* sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

27/03/2015

LOUNASHETKI BULEVARDILLA

Muutama viikko takaperin lomaviikosta aurinkoisessa Helsingissä nauttiessamme löysimme sattumalta todellisen helmen! Sopivaa lounaspaikkaa etsiskellessämme huomasimme nimittäin Bulevardin varrella pikkuruisen, mutta sitäkin viihtyisämmältä vaikuttavan ravintola Levantin (Bulevardi 15). Päädyimme testaamaan paikan oitis ja omalle lautaselleni päätyi herkullinen falafel-salaatti, poikaystäni taas vannoin täytetyn rullaleivän nimeen. Molemmissa annoksissa huomion kiinnitti upea esillepano ja maut olivat enemmän kuin kohdallaan. Tuoretta minttua, itse marinoitua punasipulia, munakoisia, paprikaa ja mehukkaita falafelejä, nam! Tiskin takana lounashetkemme aikana häärännyt paikan erittäin ystävällinen omistaja kertoikin, että hän marinoit kaikki annoksissa käytetyt kasvikset itse joka päivä seuraavan päivän esillepanoa varten ja sen kyllä maistoi. Myös falafelit, tahnat ja kastikkeet tehdään itse alusta alkaen. Tuoreita yrttejä ei annoksissa säästellä, ja kaikki raaka-aineet tarjotaan tuoreina ja raikkaina. Ja oheiset kuvat kertovat annoksista varmasti enemmän kuin mitkään sanat, joten antaa niiden puhua puolestaan!



Omistaja muuten vinkkasi, että Levantin konseptiin kuuluvia Lähi-Idän herkkuja on mahdollista tilata myös erilaisiin tilaisuuksiin ja illanistujaisiin ravintolan ohessa toimivan, saman omistajan pyörittämän cateringin kautta ja tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä.


Iloista alkavaa viikonloppua ja pysykäähän kuulolla!

SHARE:

26/03/2015

HERKKUAAMIAINEN

Innostuin taas viime viikonloppuna paistamaan pitkän juoksulenkin jälkeen proteiinilettuja ja tein taikinapohjan jo täällä blogin puolella aiemmin vilahtaneella, banaanin ja toffeen makuisella Fastin Protein Pancake -seoksella. Lettujen teko valmiilla seoksella on hurjan helppoa, sillä jauheen lisäksi tarvitaan vain maitoa. Vajaaseen desilitraan jauhetta lisätään 1 - 1,5 desilitraa maitoa riippuen siitä, haluaako letuista amerikkalaistyylisen paksuja vai hieman ohuempia. Eli eikun ainekset sekaisin kulhossa ja sen jälkeen lettutaikinan annetaan sakeutua muutaman minuutin ajan. 




Paistoin letut vanhalla kunnon valurautapannulla neitsytkookosöljyssä, mutta mies halusi omat proteiinilettunsa voissa paistettuina. Herkullisilta maistuivat kuulemma! Itse tykkään nimenomaan tuosta kookosöljystä, joka antaa kivan kookoksen maun lettuihin. Päälle pilkoin tuoretta kiiviä ja banaania ja ripottelin pinnalle chia-siemeniä hyviä rasvahappoja tuomaan - terveellistä ja hurjan hyvää!


Näissä merkeissä reipasta torstaita teille & palataan pian!



SHARE:
Blogger Template Created by pipdig