18/03/2014

Smoothie - päivän paras aloitus

Se on taas uusi viikko käynnissä ja viime aikoina aika onkin lentänyt siivillä. Viime viikonloppu meni tosi kivoissa merkeissä ja kuvamateriaalia illan tarjoiluista on tulossa tänne blogin puolelle pian! Erityiskiitos vielä Vitamin Wellin porukalle, jotka varmistivat, että juhliin osallistuneilla oli seuraavanakin päivänä raikas olo ;) Pääsin testaamaan myös uutta, keväällä lanseerattavaa Drive-juomaa, joka maistuu herkulliselle päärynälle ja kirpakalle inkiväärille. Tästä myös tarkempaa juttua tulossa pian, joten pysykäähän kuulolla!



Mutta nyt muutamia kauniita kuvia uudesta suosikistani, mustaherukka-maca -smoothiesta, jota nautin yleensä aina viikonloppuisin ennen treenejä. Smoothien sekaan tulee myös mantelimaitoa, johon olen viime aikoina tykästynyt kovasti:


Mustaherukka-maca -smoothie 

2 dl rasvatonta maitorahkaa
  1 dl mantelimaitoa
  1 rkl maca-jauhetta
1 rkl msm-jauhetta
n. 300 g pakastemustaherukoita
(jäitä) 
Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen. Lisää blenderiin halutessasi jäitä, jotta saat koostumuksesta tarpeeksi kylmän ja jäätelömäisen.





Tänään juhlitaan S:n virallista synttäripäivää ja testaamme iltapäivällä erään kiva konseptin, jota olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa. Energistä päivää teille!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig