14/03/2014

New in: Nike Foom Fly sneakers

Ihanaa alkavaa viikonloppua muruset! Tänään onkin tulossa kiva ilta, kun juhlimme S:n synttäreitä hyvin ystävien, herkkujen ja juomien kera. Ja lauantaina suuntaan heti aamusta mielenkiintoiselle esiintymis- ja puheviestinnän kurssille, josta iltaa jatkuu J:n synttäreiden merkeissä. Paljon ohjelmaa on siis luvassa, toivottavasti teillä on myös mukava viikonloppu tiedossa!

Nyt vähän sneakpeakia uusista city-lenkkareistani, jotka saapuivat tällä viikolla, ja olleet jalassa siitä lähtien. Päädyin tilaamaan Ellokselta nämä Niken Foom Flyt pitkän pähkäilyn jälkeen niiden monikäyttöisyyden vuoksi, sillä halusin, että samoja lenkkareita voi käyttää sekä juoksukenkinä että kaupunkikäytössä city-lenkkareina. Herkullisen oranssin ja lilan sävyisenä hehkuvat kengät  näyttävät livenä vielä nettikaupan kuviakin upeammilta, sillä tuo ärhäkkä oranssi hyppää oikein silmille :) Näistä tuli paljon kehuja eilen töissäkin, ja vastaavat kengät löytyvät täältä.


Täytyy sanoa, että mukavampia kenkiä saa hakea! Nämä eivät hierrä eivätkä purista lainkaan ja pohja on todella vankkaa tekoa. Lisäksi kengät ovat ihanan kevyen tuntuiset jalassa, ja piristävät kivasti asukokonaisuutta. Olen muuten hurahtanut viime aikoina oranssin sävyihin muutenkin ja viimeisin asustehankinta on tämä suloinen punaoranssi pipo. En tiedä, onko nyt syttynyt intoni kirkkaita shokkivärejä kohtaan taitavan markkinoinnin tulosta, vallitsevan ysäribuumin aikaansaannosta vai mitä, mutta väriä on nyt oltava, etenkin asusteissa! Löytyykö muita kirkkaisiin tehosteväreihin hurahtaneita?


Kivaa viikonloppua!


* sisältää mainoslinkkejä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig