07/03/2014

#TGIF

Hei muruset! Jes, jes - se on taas perjantai ja kiva viikonloppu edessä! Eilen tuli vedettyä sen verran hyvä treeni, että tänään ajattelin vain rentoutua, saunoa ja lukea hyvää kirjaa. Ja maistella vähän samppanjaa, lohisashimia ja hummereita, mums! :) Onko teillä jo viikonloppusuunnitelmat valmiina?

Eilen treenin jälkeen nappasin lähikaupasta mukaani tuttuun tapaan Vitalinea 0 % -jogurttijuoman mustikanmakuisena. Nämä ovat edullisia ja supernäppäriä palautusjuomia treenin jälkeen, jos ei jaksa tai muista ottaa omaa palautusjuomaa mukaan salikassiin. Kaloreita juomassa on 28 per 100 g ja proteiiniakin ihan mukavasti (2,4 g/100 g). Ainoa pieni miinus tulee muunnellusta maissitärkkelyksestä, mutta menköön nyt. Lempparimakuni on mustikan ohella persikka, mutta odottelen vielä, että Suomen markkinoille saataisiin Vitalinea 0 % Cherry Yogurt -maku.


 Ennen treeniä ehdin räpsiä pitkästä aikaa muutaman selfienkin tänne jaettavaksi. Kuvassa tällä kertaa Zarasta tällä viikolla bongaamani ihana beige tikkitakki kevääksi! Huulilla tässä kuvassa aniliininpinkki luottopunani L'Oréal  Paris Color Riche -sarjasta sävyssä 287 Sparkling Amethyst. Tähän palaan aina kerta toisensa jälkeen, vaikka punia tykkäänkin vaihdella. Taitaa olla jo neljäs hylsy menossa tätä eli suosittelen lämpimästi.


Ihanaa viikonloppua!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig